نامزد یاسر آسانی از این فوتبالیست باغیرت جدا شد / مخالف بازگشت او به ایران بودم گوش نداد ترکش کردم

روایت نامزد سابق یاسر آسانی از جدایی


نامزد سابق یاسر آسانی در توضیح دلیل جدایی خود از این بازیکن گفت: «بعد از جنگ اخیر که در ایران رخ داد، خانواده من به خاطر سلامتی یاسر به‌شدت مخالف بازگشت او به ایران بودند. من این موضوع را به او گفتم، اما او هیچ توجهی به صحبت‌های من نکرد.»


او ادامه داد: «در نهایت، ما با توافق از یکدیگر جدا شدیم. برای او در ادامه مسیر زندگی‌اش آرزوی موفقیت می‌کنم.»


بازگشت آسانی به ایران در شرایط خاص


یاسر آسانی، وینگر آلبانیایی استقلال، در تیرماه ۱۴۰۵ پس از بازگشت به تهران در تمرینات استقلال حاضر شد و حتی تست‌های پزشکی پیش‌فصل را نیز پشت سر گذاشت. او در همان مقطع با مدیران باشگاه درباره ادامه همکاری و تمدید قرارداد مذاکراتی داشت، اما در نهایت به دلیل شرایط منطقه ایران را به مقصد استانبول ترک کرد تا با خانواده خود دیدار کند.


باشگاه استقلال نیز در اطلاعیه‌ای اعلام کرده بود که آسانی با وجود داشتن یک فصل دیگر قرارداد، مذاکرات مثبتی برای تمدید قرارداد سه‌ساله با باشگاه داشت، اما تحولات اخیر باعث شد ایران را ترک کند. باشگاه در آن زمان ابراز امیدواری کرده بود که با فراهم شدن شرایط، توافق نهایی با این بازیکن انجام شود.


ماجرای قرارداد آسانی و استقلال


پس از این اتفاق، موضوع مطالبات مالی آسانی و قرارداد او با استقلال نیز به یکی از حواشی مهم این بازیکن تبدیل شد. بر اساس نامه منتشرشده از سوی مشاور حقوقی آسانی، این بازیکن مدعی بود که باشگاه به تعهدات مالی خود عمل نکرده و پس از پایان مهلت‌های تعیین‌شده، قرارداد را فسخ کرده است.


با این حال، مدیر برنامه آسانی بعداً درباره نامه منتشرشده موضع متفاوتی گرفت و اعلام کرد که این نامه دستکاری شده است و پیش از بازگشت آسانی به ایران، باشگاه متعهد به پرداخت مطالبات او شده بود.


در نهایت، آسانی پس از مذاکرات دوباره با استقلال به حضورش در این تیم ادامه داد و در مرداد ۱۴۰۵ نیز با انتشار پیامی از ادامه همکاری خود با آبی‌پوشان خبر داد.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1255440

  • فیلم / رایان سرلک: ما موسیقی سنتی گوش می دهیم اما اگر آهنگ رپ بگذاریم شما…