به گزارش ساناپرس، وام ویژه رئیسی برای بانوان خانه دار و شاغل / 50 میلیونی بلاعوض و بدون ضامن بگیرید
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری گفت: زنان سرپرست خانوار دهکهای یک تا ۴ با ضمانت دولت وام می گیرند و مقرر شده است که دولت برای تسهیلات، ضامن این افراد شود.
انسیه خزعلی در سفر به شهرستان کلات و دیدار با فرماندار و جمعی از هنرمندان صنایعدستی این منطقه و همچنین بازدید از نمایشگاه توانمندسازیهای زنان روستایی و عشایری، این شهرستان خاطرنشان کرد: در برگشت به تهران پیگیر تمامی مسائلی که امروز از سوی بانوان هنرمند و مسئولان شهرستان در خصوص صنایعدستی و مسائل مربوط به روستاها و شهرها مطرح شد خواهم بود.
وی با بیان اینکه اگر در کلات این تعداد روستا و این درصد روستانشین را داریم، نشان دهنده همت و غیرت مردم این سرزمین و منطقه است، اظهار کرد: بانوان نگهدارنده خوبی برای میراث و دستاوردها و آنچه گذشتگان برایشان به یادگار گذاشتهاند، هستند.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری اظهار کرد: بانوان با تغییراتی که در هنرهای دستی دادهاند، باید آنها را روزآمد کرده تا بتوانند بازارهای جهانی و منطقه را به خود اختصاص دهند.







