فروش و خرید ریپل | بررسی آینده ریپل | آیا الان فرصت خوبی برای سرمایه گذاری در ریپل هست ؟

ریپل (Ripple) یک شبکه پرداخت دیجیتال است که در سال 2012 توسط رایان فوگر (Ryan Fugger)، کریس لارسن (Chris Larsen) و جد مک کالب (Jed McCaleb) تاسیس شد. هدف اصلی این شبکه، فراهم کردن یک راه حل سریع، ارزان و امن برای انتقال پول در سراسر جهان بوده است. ریپل از فناوری بلاکچین استفاده می‌کند، اما در طراحی، با شبکه ای مانند بیت کوین کاملا متفاوت است تا تراکنش‌ها در کمترین زمان و با کمترین هزینه ممکن انجام شوند.

شبکه ریپل برای انتقال پول از ارزهای مختلف استفاده می‌کند. این شبکه از یک واحد پولی با نماد XRP نیز استفاده می‌کند که ارزش آن بر اساس عرضه و تقاضای موجود در بازار تعیین می‌شود. توکن XRP می‌تواند به عنوان یک ارز دیجیتال به صورت مستقل نیز مورد استفاده قرار گیرد. می‌توان آن را به عنوان یک ابزار برای ذخیره ارزش و سرمایه‌گذاری استفاده کرد و با معامله و ترید آن کسب سود نمود.

آیا خرید ریپل منطقی است؟

یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد ریپل، قابلیت انجام تراکنش‌های بین‌المللی در کمترین زمان ممکن است. برای مثال، در حالی که یک تراکنش بانکی بین المللی ممکن است تا چند روز طول بکشد، تراکنش‌های ریپل معمولا در عرض چند ثانیه به پایان می‌رسند. همچنین، هزینه‌های انجام تراکنش‌های ریپل نیز نسبت به روش‌های قدیمی انجام تراکنش بسیار پایین‌تر است.

از آنجا که ریپل به عنوان یک شبکه پرداخت دیجیتال طراحی شده است، از آن به عنوان رقیبی برای بیت کوین یا دیگر ارزهای دیجیتال یاد نمی‌شود. به جای آن، ریپل به عنوان یک راه حل برای انتقال پول در سراسر جهان و تسریع و ارزان کردن تراکنش‌های بین المللی معرفی شده است.

ریپل در سال 2020 دچار یک درگیری حقوقی با کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC) گردید. در این پرونده SEC ادعا کرده بود که ریپل قوانین آمریکا را زیر پا گذاشته است و توکن این شرکت، یعنی XRP را یک اوراق بهادار ثبت نشده خواند.

این درگیری حقوقی با SEC باعث شد که ریپل از رشدهای معروف بازار در سال 2020 جا بماند و اکنون پس از گذشت 3 سال، با رای اولیه دادگاه به نفع ریپل، توکن XRP یک رشد نسبتا جذاب را تجربه کند. البته باید توجه داشت که نتیجه دادگاه ریپل هنوز نهایی نیست و ممکن است رای جدیدی برای این پرونده صادر گردد که می‌تواند تاثیر شگرفی بر قیمت XRP بگذارد.

خرید ریپل از صرافی ارزینجا

صرافی ارزینجا یک پلتفرم معاملات ارزهای دیجیتال از نوع OTC (فرابورسی) است. کل فرایند خرید و فروش رمزارزها در ارزینجا، به لطف رابط کاربری ساده آن، بسیار ساده و سریع انجام می‌شود. تنها کافی است تا یک حساب کاربری در این صرافی ایجاد کنید، حساب خود را احراز هویت کنید، ریال خود را از طریق درگاه‌های پرداخت یا شناسه واریز به حساب خود واریز کنید و در کمترین زمان خرید خود را ثبت کنید.

در صرافی ارزینجا علاوه بر خرید ریپل و سایر رمزارزها و استیبل کوین‌ها مانند USDC و تتر، می‌توانید بیش از 500 رمزارز دیگر را خرید و فروش کنید. علاوه بر معاملات خرید و فروش می‌توانید با استفاده از قابلیت تبدیل (Swap) ارزینجا، با پرداخت کمترین کارمزد و صرف کمترین زمان، رمزارزهای خود را به یکدیگر تبدیل نمایید.

همچنین می‌توانید برای کاهش هزینه‌های انتقال، رمزارزهای خود را در کیف پول داخلی ارزینجا نگهداری کنید. کیف من ارزینجا به شما این امکان را می‌دهد که دامنه گسترده‌ای از ارزهای دیجیتال را در شبکه‌های مختلف با امنیت بالا نگهداری کنید و هر زمان که نیاز داشتید آن‌ها را به کیف پول‌های دیگر انتقال دهید.

ریپل و رمزارز XRP

شبکه ریپل یا تخصصی‌تر، XRP Ledger، طیف گسترده ای از برنامه ها و موارد استفاده مربوط به پرداخت ها از جمله پرداخت های خرد، امور مالی غیرمتمرکز (دیفای) و به زودی NFT ها را ارائه می دهد. XRPL که در سال 2012 راه اندازی شد. این شبکه از زبان‌های برنامه نویسی پایتون، جاوا و جاوا اسکریپت با ابزار قدرتمند و انعطاف پذیری پشتیبانی می کند. در وب‌سایت XRP، توسعه‌دهندگان به آموزش‌های مختلفی دسترسی دارند. این آموزش‌ها به آنها کمک می‌کند تا شروع به استفاده از زبان‌های مختلف کدنویسی، ساخت اپلیکیشن‌ها، مدیریت حساب‌ها و موارد دیگر کنند.

بررسی شاخص‌های مختلف پروژه ریپل

هر پروژه و پلتفرم دارای مشخصه‌های فنی و کاربردی منحصر به فرد خود می‌باشد. قبل از سرمایه‌گذاری در بازارهای مالی به خصوص بازار کریپتو و خرید ارز دیجیتال، بهتر است که تمام جنبه‌های یک پروژه را بررسی کرد. این بررسی‌ها می‌تواند در کنار تحلیل تکنیکال یک رمزارز به تصمیم گیری برای خرید و سرمایه گذاری در آن پروژه به ما کمک کند. با این حال تحقیق در این مورد می‌تواند کمی چالش برانگیز و تخصصی به نظر برسد. برخی از وبسایت‌های تحلیلی و آموزشی برای کمک به سرمایه‌گذاران برای تشخیص این موارد ایجاد شده‌اند. یکی از این ابزارها، کوین چکاپ است که در زیر، نمودار مربوط به XRP این سایت تحلیلی را برای شما آورده‌ایم.

این ابزار مختصرا شامل 6 شاخص مختلف می‌باشد. در تصویر بالا نمره ریپل را  به درصد در هر شاخص مشاهده می‌کنید. اما هرکدام از این شاخص ها بر چه اساسی سنجیده می‌شوند؟

کانال ارتباطی: این شاخص مشخص می‌کند که آیا تیم پروژه راه‌های ارتباطی خود با کاربران را باز گذاشته است یا خیر؟ یعنی تا چه حدی می‌توان با آن‌ها از طریق شبکه های اجتماعی ارتباط برقرار کرد؟

توان تیم: آیا مدیران تیم سابقه مدیریت مجموعه‌های بزرگ را دارند یا خیر؟ و درکل توسعه دهندگان، تیم تبلیغات و… تا چه حدی توان مدیریت پروژه را دارند؟

قدرت محصول: آیا محصول تیم کار می‌کند یا صرفا یک ایده است؟ آیا پروژه منبع باز است و نقشه راه واضحی دارد؟

فعالیت گیت‌هاب: گیت هاب یک وبسایت مرجع و در دسترس است که توسط برنامه نویسان برای ایجاد تسک‌ها و دنبال کردن توسعه پروژه استفاده می‌شود. این شاخص میزان فعالیت توسعه دهندگان پروژه در گیت‌هاب را بررسی می‌کند.

قدرت کوین: ایا ارز پروژه توان پردازش حجم های زیاد تراکنش با سرعت بالا را دارد؟ آیا این رمزارز محبوب است و درکل به نسبت وضعیت کلی بازار کریپتو چه رفتاری داشته است؟

قدرت کسب و کار: آیا شرکت سازنده رمزارز به خوبی پشتیبانی می‌شود و قدرت کنترل پروژه را دارد؟ سرمایه‌گذاران آن در چه حدی هستند و آیا شرکت بیانیه‌های مالی خود را منتشر می‌کند؟

 

سخن پایانی

با توجه به موارد مختلف همچون کاربرد پروژه، پیروزی در دادگاه SEC، افزایش حجم خرید و امتیازات ریپل در کوین چکاپ، سرمایه‌گذاری در توکن XRP منطقی به نظر می‌رسد. برای خرید ریپل می‌توان از صرافی های بین المللی و داخلی استفاده کرد. صرافی ارزینجا یک صرافی رمزارز ایرانی است که امکان معامله بیش از 500 رمزارز را فراهم می‌کند. با بررسی پروژه ریپل و نمودار قیمت آن می‌توانید این توکن را به عنوان ابزاری برای سرمایه گذاری انتخاب کنید. با این حال همواره توجه داشته باشید که بازار رمزارزها یک بازار پر ریسک و پرنوسان است و سرمایه‌گذاری در آن نیازمند داشتن اطلاعات کافی درباره رمزارزها و روند کلی بازار است.

انتهای رپورتاژ آگهی/

ارز دیجیتالکسب و کار
رپورتاژ
 

بلیط هواپیما

آخرین اخبار

برچسب‌های پربازدید

 

وبگردی