، ۲۵ مهر ۱۴۰۵ — ساعت ۰۹:۲۲
اخبار

تماشا کنید: رقابت عجیبی که در پاکستان پرطرفدار است!؛ هر کی محکم تر سیلی زد؟!

ویدئویی که در فضای مجازی تبدیل به ویدئویی داغ شده یک مسابقه و رقابت Slap Kabaddi یا ” سیلی زدن شرکت کنندگان” در پاکستان را به تصویر می کشد. این ورزش منحصربه‌فرد آنقدر محبوب است که جمعیت زیادی برای تماشای آن  در مکان‌های مختلف در سراسر پاکستان جمع می‌شوند.

این ورزش شامل سیلی زدن شرکت کنندگان به یکدیگر است. کبادی به عنوان یکی از محبوب ترین ورزش ها در شبه قاره هند جایگاه قابل توجهی دارد. با این حال، یک نوع جذاب از این بازی در پاکستان محبوبیت زیادی به دست آورده است و ویدیوهای آن به سرعت در سراسر اینترنت پخش می شود.

بر اساس گزارش بی بی سی، این ورزش شامل سیلی های زیادی است که بیشتر مردم را سرگرم می کند. شرکت‌کنندگان لباس‌های سنتی می‌پوشند و به حریف سیلی می‌زنند تا زمانی که یک نفر برنده شود. جمعیت زیادی در مکان‌ها برای تماشای این ورزش بی‌نظیر جمع می‌شوند.

حاجی تاسوور، بازیکن اسلپ کبادی از پاکستان به بی‌بی‌سی گفت: « سیلی‌ها مسئله‌ای نیست.. مسابقه بین دو نفر انجام می شود. یک بازیکن با ضربه زدن امتیاز می گیرد، در حالی که بازیکن دیگر دفاع می کند. در این ورزش، مشت زدن خطا محسوب می شود. یک بازیکن می تواند هر تعداد سیلی که می خواهد به حریف خود سیلی بزند.»

ویدئوهایی که در فضای مجازی پخش می‌شوند نشان می‌دهند که دو مرد در حال بازی Slap Kabaddi هستند که به صورت یا سینه یکدیگر سیلی می‌زنند تا زمانی که برنده اعلام شود یا یکی از شرکت‌کنندگان از مسابقه خارج شود.

آخرین خبرها