، ۱۴ مهر ۱۴۰۵ — ساعت ۰۰:۱۶
اخبار

فرار جنجالی دروازه‌بان تیم ملی انگلیس با لامبورگینی ۲۰۰ هزار پوندی: پیکفورد متهم به رانندگی بی‌احتیاط شد و به دادگاه می‌رود!

دادگاه اعلام کرد که جردن پیکفورد، دروازه‌بان تیم ملی انگلیس، هنگام رانندگی با خودروی سوپرلوکس لامبورگینی خود به ارزش ۲۰۰ هزار پوند، با یک رانندگی بی‌احتیاطانه نزدیک بود باعث تصادف دو خودروی دیگر شود.

این دروازه‌بان ۳۲ ساله پس از آن توسط پلیس متوقف شد که بدون توجه به تابلوی «رعایت حق تقدم» وارد یک تقاطع شد و باعث شد دو خودرو برای جلوگیری از برخورد، ناگهان ترمز کنند. پیکفورد سپس با سرعت از محل دور شد.

این حادثه در تاریخ ۱۴ آوریل در شهر ناتسفورد در منطقه چشایر رخ داد و در پی آن، پرونده‌ای قضایی با اتهام «رانندگی بدون دقت و توجه کافی» علیه او تشکیل شد.

پیکفورد که ۳۳۶ بازی برای اورتون انجام داده و ۹۲ بار نیز پیراهن تیم ملی انگلیس را بر تن کرده است، به این اتهام اعتراف کرده و قرار است در تاریخ ۷ دسامبر در دادگاه بدوی چستر حاضر شود.

بر اساس اسناد دادگاه، «سسیل ریکاردو»، افسر پلیس چشایر، گفته است که پس از خروج از ایستگاه پلیس، خودروی آبی‌رنگ لامبورگینی اوروس پیکفورد را که پلاک شخصی‌سازی‌شده داشت، مشاهده کرده است.

او در گزارش خود نوشت: «من در خیابان بکتون در ناتسفورد توقف کرده بودم و منتظر بودم چراغ راهنمایی سبز شود. سپس یک لامبورگینی اوروس آبی‌رنگ را دیدم که در خیابان پرنسس در حال حرکت بود. این خودرو وقتی به تقاطع خیابان توفت رسید، به‌طور کامل خطوط مربوط به رعایت حق تقدم را نادیده گرفت و وارد خیابان توفت شد؛ اقدامی که باعث شد دو خودروی دیگر برای جلوگیری از برخورد، ناگهان ترمز کنند.»

ریکاردو در ادامه گفت که چراغ‌ها و آژیر خودروی پلیس را روشن کرده و به دنبال لامبورگینی حرکت کرده است. او متوجه شد که خودش با سرعت حدود ۵۰ مایل بر ساعت، معادل ۸۰.۴ کیلومتر بر ساعت، در حال حرکت است، اما لامبورگینی همچنان در حال فاصله گرفتن از خودروی پلیس بود.

این افسر تأکید کرد که حداکثر سرعت مجاز در آن بخش از خیابان توفت در ناتسفورد، ۳۰ مایل بر ساعت، معادل حدود ۴۸ کیلومتر بر ساعت، است. او همچنین گفت که پیکفورد ظاهراً متوجه خودروی پلیس در حال تعقیب شده و سپس خودرو را کنار جاده متوقف کرده است.

پیکفورد به‌صورت کتبی به اتهام مطرح‌شده اعتراف کرد و به دادگاه بدوی وارینگتون گفت: «مایلم در دادگاه حاضر شوم تا توضیحات و دفاعیات خود را درباره شرایط این پرونده ارائه کنم.»

پرونده او هفته گذشته به‌طور رسمی به تعویق افتاد.

پیکفورد دوران حرفه‌ای خود را از ساندرلند آغاز کرد و سپس به‌صورت قرضی برای شش باشگاه، از جمله برتون آلبیون، بردفورد سیتی و پرستون نورث اِند، بازی کرد.

او همچنین در جام‌های جهانی ۲۰۱۸، ۲۰۲۲ و ۲۰۲۶ برای تیم ملی انگلیس به میدان رفته و دروازه‌بان انگلیس در فینال‌های یورو ۲۰۲۰ و یورو ۲۰۲۴ نیز بوده است.

آخرین خبرها