، ۲۵ مهر ۱۴۰۵ — ساعت ۱۳:۲۳
اخبار

تماشا کنید: شیرجه زدن مردم از روی سکوی ایستگاه مترو به داخل محوطه پر از آب!

شروع فصل باران های موسمی در بمبئی و همچنین سایر مناطق هند، مردم محلی را در تنگنا قرار داده است.  به تازگی تصاویری از ایستگاه مترو اوران در ناوی بمبئی هند که هنوز افتتاح نشده است، در فضای مجازی به تصاویری داغ تبدیل شده است. این ایستگاه مترو زمانی معروف شد که باران شدید در 6 ژوئیه باعث آبگرفتگی محوطه مترو شد.

ویدئویی از شنای گروهی از مردم محلی در متروی سیل زده بلافاصله در اینترنت منتشر شد. در این ویدئوی داغ، سه مرد جوان در حال شیرجه زدن در استخر لابی ایستگاه دیده می شوند. مردان با خیالی آسوده ایستگاه راه آهن عمومی پر آب را به استخر شنای شخصی خود تبدیل  و از آن برای غواصی و شنا در آب استفاده کردند.

پس از وایرال شدن این ویدئو در توییتر، راه آهن مرکزی وضعیت این مترو را تصدیق کرد. مقامات می گویند که ساختمان محل وقوع این حادثه هنوز در حال ساخت است و هنوز برای عموم باز نشده است. دکتر شیوراج مناسپور، مسئول روابط عمومی راه آهن مرکزی، از مردم محلی خواست برای حفظ امنیت خود دست به چنین فعالیت هایی نزنند.

به گزارش تایمز ایندیا، او گفت که هم راه آهن مرکزی و هم مقامات ساخت و ساز سخت تلاش می کنند تا پروژه را به پایان برسانند و در نهایت ایستگاه را افتتاح کنند. آنها می خواهند ایمنی مسافران آینده را در اولویت قرار دهند.

آخرین خبرها