، ۲۵ مهر ۱۴۰۵ — ساعت ۰۶:۲۳
اخبار

فوری خانم بازیگر سرشناس ایرانی به کما رفت

فریماه فرجامی، بازیگر مشهور سینمای ایران در دهه‌های گذشته که سال‌هاست از بازیگری فاصله گرفته، چند روزی است که هوشیاری‌اش را از دست داده و در کماست.

بر اساس گزارش رسانه‌های ایران و طبق تایید چند منبع موثق، این بازیگر سینما حدود دو ماه قبل دچار سکته مغزی شد و پس از بهبود نسبی درمان را تحت نظر پزشک در منزل ادامه داد، اما مدتی قبل دوباره براثر سکته راهی بیمارستان شد و حدود پنج روز است که در یکی از بیمارستان‌های تهران در حالت بیهوشی و کما به سر می‌برد.

فرجامی متولد ۱۳۳۱ یکی از چهره‌های مشهور سینمای ایران است که در دهه‌های ۱۳۶۰ و ۱۳۷۰ خورشیدی در آثار مهمی حضور پیدا کرد.

با این حال سال‌هاست که او از بازیگری دور شده و آخرین حضورش روی پرده سینما به نقش‌آفرینی در فیلم «لامینور» داریوش مهرجویی در سال ۱۳۹۸ برمی‌گردد که ۱۷ سال پس از فیلم قبلی‌اش (زهر عسل) اکران می‌شد.

فرجامی دانش‌آموختهٔ دانشکدهٔ هنرهای دراماتیک است و در سال ۱۳۵۶ از این دانشگاه لیسانس کارشناسی دراماتیک دریافت کرده است.

او در همان سال در مرکز مطالعات و هماهنگی فرهنگی «شورای عالی فرهنگ و هنر» و فصلنامه فرهنگ و زندگی به عنوان ویراستار، محقق و پژوهشگر مشغول به کار شد.

یک سال قبل از آن یعنی در سال ۱۳۵۵ فرجامی فعالیت هنری خود را با گویندگی نمایش‌های رادیویی و بازی در نمایش تلویزیونی آدمک مومی آغاز کرده بود.

این بازیگر در سال ۱۳۵۹ با فیلم «گفت هر سه نفرشان» به کارگردانی غلامعلی عرفان وارد عرصهٔ سینما شد، با این حال این فیلم هرگز اجازه اکران پیدا نکرد. با این حال در دهه ۱۳۶۰ او در فیلم‌های مهمی چون مادر، سرب، اجاره‌نشین‌ها و تیغ و ابریشم ایفای نقش کرد.

فرجامی برای بازی در فیلم پرده آخر به کارگردانی واروژ کریم‌مسیحی در سال ۱۳۶۹ موفق به دریافت سیمرغ بلورین نقش اول زن شد.

آخرین خبرها