طرز تهیه سالاد تن ماهی؛ سالادی خوشمزه برای کاهش کلسترول بالا

سالاد تن ماهی سالادی با چربی نسبتا پایین است و به جهت داشتن منبع پروتئین فراوان تن ماهی و به‌لطف سبزیجات فراوانش که سرشار از فیبر است، یک وعده غذایی بسیار مناسب برای رژیم غذایی و تغذیه ورزشکاران محسوب می‌شود. این ویژگی‌ها سالاد تن ماهی را به غذایی خوب برای کاهش کلسترول تبدیل کرده است. با ادامه‌ی این مقاله همراه شوید تا طرز تهیه‌ی سالاد تن ماهی را بیاموزید.

ترکیبات تشکیل‌دهنده

  • ۱ قوطی ۱۴۰ گرمی کنسرو ماهی تن (در آب)؛
  • یک‌چهارم فنجان کنسرو لوبیا سفید له‌شده؛
  • نصف یک فلفل‌دلمه‌ای کوچک ساطوری‌شده؛
  • ۱ ساقه‌ی کرفس ساطوری‌شده؛
  • ۱ هویج کوچک بدون‌ پوست رنده‌شده؛
  • ۱ گوجه فرنگی کوچک ساطوری‌شده؛
  • یک‌چهارم فنجان جعفری ساطوری‌شده؛
  • نصف قاشق چای‌خوری نمک؛
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پودر زیره؛
  • کمی پودر زردچوبه؛
  • ۱ قاشق غذاخوری سس مایونز کم‌چرب؛
  • ۱ نان پیتای گندم متوسط نصف‌شده (نان پیتا نانی صاف و گرد است که از ترکیب آرد گندم، شکر، نمک، خمیر ترش و آب تهیه می‌شود).

طرز تهیه سالاد تن ماهی

سالاد تن ماهی غذایی خوب برای مصرف در زمان کار است.

۱. تمام ترکیبات را به‌جز نان پیتا در کاسه‌ای ریخته و مخلوط کنید.

۲. سالاد تن ماهی را در وسط نان پیتایی که نصف کرده‌اید، بریزید.

نکات

  • این دستورالعمل می‌تواند متغیر باشد و می‌توانید در آن از باقی‌مانده‌ی سبزیجات موجود در یخچال نیز استفاده کنید.
  • هنگام خردکردن گوجه‌فرنگی نگران آب آن نباشید. می‌توانید آب گوجه‌فرنگی را نیز به مخلوط سالادتان اضافه کنید.
  • برای داشتن یک ناهار متوازن و خوب می‌توانید همراه با این سالاد مقداری سوپ نیز میل کنید.

کتاب الکترونیکی رازهای زیبایی

به کمک یافته‌های علمی به‌طور صحیح از پوست خود مراقبت کنید در هر سنی پوستی زیبا و جذاب داشته باشد.

آشپزی
 

آخرین اخبار

برچسب‌های پربازدید

 

وبگردی