شهید سلیمانی در زمان حیات و شهادت محور وحدت ملی بود

علی خطیبی روز دوشنبه همزمان با دومین سالگرد ترور دو فرمانده شهید سردار سپهبد پاسدار حاج قاسم سلیمانی و حاج ابومهدی المهندس و یاران شهیدشان در گفت و گو با خبرنگار علم و آموزش ایرنا، افزود: در سالروز شهادت این شهیدان والامقام و رهبران مقاومت در مبارزه با تروریسم و ‌مقابله با اشغالگران، قلب آزادگان جهان و به خصوص آحاد ملت مظلوم ما دوباره به درد آمده است، دی ماه یادآور داغ بزرگی است که هرگز سرد نخواهد شد.

وی ادامه داد: ترور سردار سلیمانی سند انکار ناپذیر دروغ‌گویی و ریاکاری غرب و جنایت علیه بشریت بود؛ چرا که شهید عزیز ما برای بیش از دو دهه بزرگترین و قدرتمندترین فرمانده مبارزه با تروریسم در جهان بود. آیا امروز آمریکا و متحدان اروپایی اش می توانند حتی از یک ژنرال خود نام ببرند که پشت سنگر و در خط مقدم برای شکست داعش جنگیده باشد.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم تصریح کرد: آیا مدعیان دروغگویی مبارزه با تروریسم و اتلاف های دروغین ضد داعش می توانند حتی از یک عملیات موفق بدون نقش محوری جبهه مقاومت به فرماندهی سردار سلیمانی نام ببرند که به شکست نهایی داعش کمک کرده باشد.

خطیبی خاطرنشان کرد: کسانی که اخبار سیاسی و نظامی را در اوج بلوای داعش در عراق دنبال می کردند، حتماً به خاطر دارند که نخستین شکست جدید داعش در میدان نبرد در آمرلی اتفاق افتاد. فرماندهان عملیات چه کسی بودند؟ چه کسی آن روز که داعش به دروازه های کردستان عراق رسیده بود شخصا عازم میدان جنگ شد و از جان و مال و ناموس مردم کرد دفاع کرد؟ اگر سلیمانی و ابومهدی المهندس نبودند چه اتفاقی می افتاد؟ اگر داعش بر عراق تسلط یافته بود چه آینده‌ای در انتظار ایران، منطقه و جهان بود؟

وی در پاسخ به سوالی در مورد ادامه راه شهید سلیمانی و چگونگی تبیین ابعاد شخصیتی ایشان برای نسل جوان، ‌دانش آموزان و دانشجویان، اظهار داشت: برای اثبات مبارزه حقیقی مان با تروریسم عملکرد درخشان حاج قاسم را باید با شایستگی ثبت کنیم و به گوش جهان برسانیم.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم افزود: دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های جهان، نخبگان سیاسی، اجتماعی و رسانه‌ای باید با کمک ظرفیت‌های ارتباطی سلیمانی را بشناسند. باید از سیاسیون و نخبگان سوال کنیم که اگر شهید سلیمانی نبود چه اتفاقی می افتاد و حالا در نبود قهرمانانی چون او و ابومهدی المهندس چه خطرات و آسیب هایی منطقه و جهان را تهدید می‌کند؟

وی افزود: شناخت نقش و جایگاه شهدای مقاومت به خوبی این ادعا را اثبات می‌کند که ترور شهید سلیمانی جنایت علیه بشریت بود. ای کاش نخبگان و دانشگاهیان در سراسر جهان به پاسخ این پرسش فکر می‌کردند که اقدام به ترور یک فرمانده عالی رتبه نظامی در کشور ثالث با کدام بخش از قوانین بین المللی هماهنگ است و چرا دنیا باید تحت تسلط سیاستمداران آدمکش قرار گیرد که با تصمیمات جنون آمیز خود جهانی پر از وحشت ساخته اند و به تروریسم و جنایت شکل و شمایل دولتی و رسمی داده‌اند.

خطیبی ادامه داد: واقعیت‌های تلخ امروز دنیای سیاست و رسیدن جنایتکارانی چون ترامپ به مسئولیت‌های سیاسی عالی‌رتبه تامل برانگیز است و یک چالش بزرگ برای نخبگان و اندیشمندان دانشگاهی به خصوص در حوزه علوم انسانی به شمار می رود و سر منشاء سوالات زیادی است.

وی با طرح این پرسش که آیا خروجی و برآیند ساختارهای سیاسی در غرب تناسبی با دموکراسی و مردم سالاری، آزادی، حقوق بشر و قانون مداری دارد، افزود: چرا فرآورده های فکری بشر در حوزه علوم انسانی و نظام سازی سیاسی در غرب نتوانسته به صلح و امنیت جهانی کمک کند؟

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم گفت: ترامپ که به عنوان رییس جمهور آمریکا دستور ترور سرداران مقاومت را صادر کرد همان کسی بود که ادعا می کرد داعش ساخته و پرداخته دولت قبلی آمریکا و شخص اوباما است، یعنی دولت دموکرات ها در آمریکا داعش را به وجود می‌آورد و دولت جمهوری خواهان دستور ترور فرمانده مبارزه با داعش یعنی سردار سلیمانی را صادر می کند. هر دو حزب حاکم در ایالات متحده به عنوان دو روی سکه لیبرالیسم در کنار تروریست‌ها و در مقابل مردم ایستاده اند. از این رو معتقدیم سالروز شهادت سردار سلیمانی موسم بازخوانی استانداردهای دوگانه‌ غرب در دنیای امروز است.

وی یادآور شد: در پایان مایلم به این نکته اشاره کنم که شهید سلیمانی چه در زمان حیات و چه در لحظه شهادت و تشییع و ایام خاکسپاری همیشه محور وحدت ملی و انسجام اجتماعی بوده است. اکنون که ایران ما قربانی تحریم های بی سابقه اقتصادی شده و از برخی تدابیر غلط داخلی نیز صدمات جبران ناپذیری خورده است، با تکیه بر مکتب سلیمانی و پیروی رهبری حکیم  آینده روشنی برای کشور بسازیم. 

برگی از زندگی پربار و پرافتخار سردار شهید سلیمانی

سردار شهید حاج قاسم سلیمانی روز ۲۰ اسفند ماه سال ۱۳۳۵ در یکی از شهرستان های استان کرمان به نام رابُر چشم به جهان گشود. وی دوران کودکی و نوجوانی خود را در کنار پدر به کار بنایی گذراند و در سال های جوانی در سازمان آب کرمان پیمانکار یکی از بخش های آن شد. 

او پس از پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به این نهاد پیوست. با شروع جنگ تحمیلی، سلیمانی چندین گردان از سپاهیان کرمان را آموزش داد و به جبهه‌های جنوب اعزام کرد و کمی بعد، خود در صدر یک گروهان به سوسنگرد اعزام شد تا از پیشروی رژیم بعث در جبهه مالکیه جلوگیری کند.

سردار شهید سلیمانی در سال ۱۳۶۰ با حکم محسن رضایی فرمانده وقت سپاه پاسداران، به عنوان فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله منصوب شد و در بسیاری از عملیات ها شرکت داشت و از فرماندهان عملیات‌های والفجر هشت، کربلای چهار و کربلای پنج نیز بود. با پایان یافتن جنگ در سال ۱۳۶۷، لشکر ۴۱ ثارالله به فرماندهی سردار سلیمانی به کرمان بازگشت و درگیر جنگ با اشراری شد که از مرزهای شرقی کشور هدایت می‌شدند. سردار سلیمانی در سال ۱۳۷۶ به فرماندهی نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب شد و بهمن ۱۳۸۹ درجه سرلشکری (بالاترین درجه نظامی در ایران) را از دست رهبر معظم انقلاب و فرمانده کل قوا دریافت کرد.

سرانجام سرباز ولایت و امت اسلامی سردار سرتیپ پاسدار حاج قاسم سلیمانی فرمانده فداکار، شجاع و بی‌نظیر نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بامداد (جمعه ۱۳ دی ۹۸) در پی حمله پهپادی نیروهای متجاوز و تروریست آمریکایی در نزدیکی فرودگاه بغداد پس از عمری مجاهدت، فداکاری و نقش‌آفرینی‌های ماندگار و پرافتخار در راه اعتلای اسلام و دفاع از قرآن و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) و سرافرازی ایران عزیز به شهادت رسید.

در این حمله تروریستی در مجموع ۱۰ نفر شهید شدند. سردار سرتیپ پاسدار حسین جعفری نیا، سرهنگ پاسدار شهرود مظفری نیا، سرگرد پاسدار هادی طارمی و سروان پاسدار وحید زمانیان از شهدای پاسدار همراه سردار سلیمانی بودند. همچنین در این حمله تروریستی ابومهدی مهندس معاون نیروهای حشدالشعبی عراق و چهار عراقی دیگر شهید شدند. بر اساس اعلام پنتاگون، وزارت دفاع آمریکا، دستور این حمله پهپادی را دونالد ترامپ رییس جمهوری وقت این کشور صادر کرد. 

آموزش
 

آخرین اخبار

برچسب‌های پربازدید

 

وبگردی