ساخت ایمپلنت مینیاتوری برای ایمونوتراپی تومورهای سرطان

به گزارش روز جمعه گروه علم و آموزش ایرنا از پایگاه خبری ساینس، در این دستگاه مینیاتوری که قابلیت ایمپلنت در بدن را دارد، از فیبرهای نوری متصل به الکترودهایی استفاده شده است که توانایی اندازه‌گیری سیگنال‌های الکتریکی تومور و دارورسانی موضعی به آن را دارند. این ویژگی‌ها امکان نظارت لحظه‌ای بر رشد تومور را فراهم می‌کند.

فرایند دارورسانی با این دستگاه با روش‌های متداول ایمونوتراپی که در آن‌ها دارو به صورت سیستمی وارد بدن می‌شود و می‌تواند عوارض جانبی نامطلوبی داشته باشد، کاملا متفاوت است و مانع ایجاد مسمومیت در بدن توسط پادتن های مورداستفاده در ایمونوتراپی می‌شود. این روش برای درمان سرطان و بیماری‌های دیگر کاربرد دارد.

بر اساس آخرین آمار سازمان جهانی بهداشت، سرطان دومین عامل مرگ و میر در جهان است و درسال ۲۰۱۸ میلادی از هر ۶ مرگ، یک مورد به دلیل سرطان بود. سرطان به دلیل رشد غیرطبیعی و غیرقابل کنترل سلول‌ها در اندام مختلف بدن شکل می‌گیرد. گاهی این سلول‌ها از مرزهای معمول خود فراتر می‌روند و در اندام‌های دیگر گسترش می‌یابند. این فرآیند متاستاز نام دارد و عامل اصلی مرگ ‌و میر ناشی از سرطان است.
    
آخرین آمار سازمان جهانی بهداشت در مورد سرطان
– سرطان دومین عامل مرگ و میر در جهان است.
– درسال ۲۰۱۸ میلادی از هر شش مرگ، یک مورد به دلیل سرطان بود.
-سرطان‌های ریه، پروستات، روده بزرگ و کبد شایع‌ترین انواع سرطان در مردان و سرطان‌های سینه، روده بزرگ، ریه، دهانه رحم و تیروئید، شایع‌ترین در زنان هستند.

گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Nature Communications منتشر شده است.

آموزش
 

آخرین اخبار

برچسب‌های پربازدید

 

وبگردی