انتخابات شوراهای دانش آموزی ۱۹ آبان برگزار می‌شود

به گزارش روز سه شنبه مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، حسن شربت دار افزود: «شورای دانش آموزی» به عنوان بازوی مشورتی مدارس است که از اهداف مهم تشکیل این شوراها، «آماده‌سازی دانش آموزان برای جامعه‌پذیری و تمرین مشارکت اجتماعی»، «ایجاد روحیه مسئولیت‌پذیری و تمرین کار تیمی» و «استفاده از توانمندی‌های مختلف دانش آموزان به عنوان منابع انسانی در اجرای برنامه‌ها» است.

وی ادامه داد: مسئولان مدارس اگر توجه کافی به چنین تشکل‌هایی داشته باشند، می‌توانند با هم‌افزایی مثبت بین دانش آموزان و کارکنان، در جهت تحقق اهداف پیش بینی شده مدارس گام بردارند. از سوی دیگر، هر یک از دانش آموزان توانایی‌های بالقوه‌ای دارند که با تعامل و مشارکت آنان در فرآیند آموزش و پرورش می‌توان بسترهای لازم را برای ورود آنان به اجتماع و مشارکت در فعالیت‌های اجتماعی آینده فراهم کرد.

شربت دار گفت: معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش، امکان فعالیت شوراهای دانش آموزی را در مدارس فراهم کرده است تا به این طریق به ارکان اصلی تعلیم و تربیت در محیط مدرسه توجه کافی شود و راه‌کارهایی برای افزایش مشارکت و مسئولیت‌پذیری دانش آموزان به عنوان عوامل تأثیرگذار در فرآیند آموزشی مدارس اتخاذ شود.

وی با یادآوری وظایف شوراهای دانش آموزی گفت: شوراهای دانش آموزی برای ارائه عملکردی هر چه بهتر در راستای همکاری در امر آموزش و پرورش وظایفی مانند همکاری و تقویت هویت دینی، انقلابی و ملی دانش آموزان، ارائه پیشنهاداتی به مدیر مدرسه و مشارکت در فعالیت‌های اجرایی مدرسه، برقراری صمیمیت بین دانش آموزان، رواج احترام و اکرام نسبت به اولیای مدرسه و …را بر عهده دارند.

شربت دار خاطر نشان کرد: انتخابات امسال با شعار «شورای دانش‌آموزی، طلایه دار گام دوم انقلاب» در تاریخ ۱۹ آبان ساعت ۹ صبح با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار می‌شود و مدارسی که تا آن زمان به دلیل شرایط کرونایی مجوز بازگشایی ندارند، می‌توانند تا پایان آبان ماه انتخابات را برگزار کنند. انتخابات در مدارس شیفت عصر نیز ساعت ۱۴ برگزار می‌شود.

وی در مورد سن و مقطع تحصیلی کاندیداها گفت: برای مشارکت در این امر دانش آموزان پایه سوم ابتدایی به بالا می توانند در امر انتخابات شوراهای دانش آموزی مشارکت داشته باشند.

به گزارش ایرنا، شورای دانش آموزی در آیین نامه های اجرایی مدارس به عنوان یکی از ارکان مدرسه مورد توجه برنامه ریزان و سیاستگزاران قرار گرفته است. این شورا به منظور مشارکت دانش آموزان در امور مربوط به مسائل آموزشی، پرورشی، انضباطی و ایجاد ارتباط صحیح و مستقیم بین دانش آموزان و اولیای مدرسه شورای دانش آموزی تشکیل شده است.  

آموزش
 

آخرین اخبار

برچسب‌های پربازدید

 

وبگردی