طرز تهیه لوبیا و گوشت؛ غذای محلی کاشان

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

۱ امتیاز۲ امتیاز۳ امتیاز۴ امتیاز۵ امتیاز

اگر شما هم جزو این دسته افراد هستید، در سفر به کاشان، مزه‌های بسیار نابی را در سفر به این شهر تجربه خواهید کرد. در ادامه اصیل‌ترین غذاهای سنتی کاشان را به شما معرفی می‌کنیم.

لوبیا و گوشت

از غذاهای که در سفر به کاشان می توان طعم آن را چشید گوشت و لوبیا است. این غذا که از گوشت گوسفندی، سبزیجاتی مانند تره، جعفری، شنبلیله، لوبیا سفید، برنج و پیاز تهیه می‌شود، معمولا در قابلمه‌های مسی طبخ می‌شود.

مواد لازم برای ۴ الی ۶ نفر

گوشت گوسفند: ۱۰۰ گرم (بهتر است گوشت دنده باشد)
سبزی گوشت و لوبیا شامل تره، جعفری و شنبلیله: ۵۰۰ گرم
لوبیا سفید: ۲ پیمانه
برنج: ۱/۳ پیمانه
پیاز :یک عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه دلخواه

طرز تهیه:

قابلمه متوسطی برداشته، نصف از قابلمه را آب ریخته و روی حرارت بالا قرار دهید تا جوش آید، گوشت را تمیز کرده، شسته و همراه با یک پیاز، نمک و فلفل در قابلمه می‌گذاریم و کف حاصل از گوشت را می‌گیریم سپس لوبیا سفید وزردچوبه را به آن اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم گوشت و لوبیا نیم پز شود.

(نیم ساعت زودپز یا یکساعت در قابلمه) پس از این مدت برنج را که قبلا خیس کردیم اضافه می‌کنیم.

پرینت
کلمات کلیدی

https://sanapress.ir/?p=51455

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما باید با قوانین موافقت کنید.

زیر و بَم

گشت و گذار

دِل‌بَرها

فهرست