باراک روید، خبرنگار ارشد اکسیوس در توئیتی جزئیاتی از روندی را که منجر به توافق آتش بس ادعایی ترامپ شده را شرح داد.
باراک روید در شبکه ایکس نوشت:
– طبق گفته منابع آگاه از موضوع، آتشبس از طریق میانجیگری قطر و آمریکا میان اسرائیل و ایران به توافق رسید.
– پس از حمله به پایگاه آمریکایی، ایران از طریق قطر پیامی به کاخ سفید رساند که اعلام میکرد قصد انجام حملات بیشتر را ندارد و پاسخ خود را پایانیافته میداند.
– کاخ سفید نیز در پاسخ پیامی به ایران ارسال کرد و تأکید نمود که به حمله ایران واکنش نظامی نشان نخواهد داد و ایالات متحده آماده ازسرگیری مذاکرات درباره توافق هستهای است.
– سپس گفتوگوها میان آمریکا و اسرائیل از یک سو و قطر و ایران از سوی دیگر ادامه یافت تا شرایط آتشبس و زمان اجرایی شدن آن نهایی شود.
گفتنی است به رغم گذشت چند ساعت از انتشار توئیت ترامپ؛ هنوز هیچ یک از مقامات رسمی در ایران و اسرائیل نسبت به ادعای ترامپ در مورد آتش بس واکنشی نشان ندادهاند.
منبع: روز نو | پربینندهترین