سپاه تغییر تاکتیک داد؛ حمله به اهداف در سراسر اسرائیل

بدون دیدگاه

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در موج ۲۱ از عملیات موشکی خود، پیش از ظهر امروز دوشنبه با چندین موشک، اهداف مختلفی را در سرزمین‌های اشغالی هدف قرار داد.

سپاه تغییر تاکتیک داد؛ حمله به اهداف در سراسر اسرائیل

به گزارش روز نو، در این حمله ترکیبی، از موشک‌های سوخت جامد و مایع و همچنین پهپاد‌های انتحاری استفاده شده است.

سپاه پاسداران در این حمله، تاکتیک زیرآتش بردن تل‌آویو و حیفا را تغییر داده و نقاط متعددی از شمال تا جنوب سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار داده است.

اسرائیلی‌ها می‌گویند، این حمله طولانی‌ترین زمان به صدا درآمدن آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی بوده و موجب رعب و وحشت شده است.

گزارش‌های اولیه حکایت از این دارد که شمال حیفا، حیفا، تل‌آویو، عسقلان، عکا، اسدود زیر ضربات موشکی ایران رفته‌اند و تعداد زیادی از موشک‌ها در صفد، لاخیش (جنوب تل‌آویو)، عسقلان، اسدود و بیسان اصابت کرده‌اند.

منبع: روز نو | پربیننده‌ترین

اخبار

آخرین اخبار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

وبگردی

آخرین اخبار

برچسب‌های پربازدید