حمله اسرائیل به کرج امشب اول تیر ۱۴۰۴ / به کدام مناطق حمله شد؟

بدون دیدگاه

به گزارش اقتصادآنلاین، شنیده‌ها حاکی از حمله به منطقه صنعتی فخرایران است. فخر ایران چیزی در حدود ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ هکتار وسعت دارد.

کارخانه فخر ایران با ۹ انفجار فوق العاده شدید هدف حمله قرار گرفت. طبق گفته ساکنان این منطقه هوا زرد رنگ شده و نفس کشیدن سخت شده است. شرکت ریسندگی و بافندگی فخر ایران» یا «کارخانه نمازی» در سال ۱۳۳۳ خورشیدی به همت حاج محمد نمازی (زاده ۱۲۷۵ در شیراز، درگذشت ۱۳۵۱ در شیراز) در شهرستان نظرآباد از توابع استان البرز تأسیس شد و در سال ۱۳۳۵ با حضور دکتر علی امینی به بهره برداری رسید.

تسنیم نوشت: هواگردهای متخاصم اسرائیل ساعتی پیش به دو کارخانه متروکه در استان البرز حمله کردند. این دو کارخانه ‌سالیان متمادی است که ورشکسته شده و بیشتر سوله‌ها‌ ‌تخریب شده بودند.

همچنین از حوالی هشتگرد حوالی یک ربع صدای انفجار شدید به گوش می رسد.

از حوالی شهر جدید هشتگرد ۴ صدای انفجار به گوش رسیده است. ساکنان این منطقه از لرزش خانه ها خبر دادند.

سمت تنکمان از توابع هشتگرد ساعت ۲۲:۱۵ صدای انفجار به گوش رسیده است.

از حوالی غرب کردان ۶ صدای انفجار به گوش رسیده است.

صدای انفجار از حوالی نظرآباد و ساوجلاغ شنیده شده است.

ساکنان مهرشهر از شنیده شدن صدای انفجار خبر دادند.

از حوالی آبیک قزوین نیز صدا انفجار گزارش شده است.

این گزارش به روزرسانی می شود….

 

منبع: اقتصاد آنلاین

اخبار

آخرین اخبار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

وبگردی

آخرین اخبار

برچسب‌های پربازدید