خبر فوری برای مشتریان بانک پاسارگاد

بدون دیدگاه

به گزارش اقتصاد آنلاین، طبق اعلام بانک پاسارگاد، مشکل خدمات کارتی این بانک اکنون برطرف شده و خدمات اینترنتی آن از نیز در دسترس مردم قرار گرفته است.

بانک پاسارگاد در پی حمله سایبری روز‌های گذشته دچار اختلالاتی در زیرساخت‌هایش شده بود که گفته می‌شد این حملات از طرف گروهی هکر وابسته به رژیم صهیونیستی است. این اختلالات در خدمات‌دهی این بانک به مشتریان مشکل ایجاد کرده بود.

با این حال این اختلالات امروز برطرف شده و مشکلات خدمات کارتی این بانک هم از بین رفته است. پس خدماتی مانند برداشت پول از خودپردازها، انتقال وجه در فروشگاه‌ها و … مثل قبل امکان‌پذیر است.

همچنین خدمات اینترنتی این بانک دوباره فعال شده است و ارائه خدمات غیرحضوری به کارت‌های متصل به حساب‌های دیجیتالی بانک پاسارگاد (ویپاد، نسکو کارت و مفید کارت)  از سر گرفته شد.

دارندگان این کارت‌ها می‌توانند نسبت به خرید از درگاه‌های اینترنتی اقدام کنند.

در روز‌های قبل بانک پاسارگاد اعلام کرده بود: از روز شنبه تمام شعبه‌های بانک پاسارگاد پول نقد به میزان کافی در اختیار خواهند داشت و مشکلی برای دریافت پول نقد در شعبه‌های بانک پاسارگاد وجود ندارد.

منبع: اقتصاد آنلاین

اخبار

آخرین اخبار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

وبگردی

آخرین اخبار

برچسب‌های پربازدید