جنجال هدیه 3 میلیونی دولت پزشکیان / مراقب این ترفند کلاهبرداران باشید!

به گزارش ساناپرس، افزایش کلاهبرداری‌های پیامکی به دنبال گسترش استفاده از گوشی‌های موبایل، موجب شده است که کلاهبرداران و مجرمان سایبری به شیوه‌های مختلف اقدام به هک تلفن همراه شما کرده و در مدت زمان کوتاهی حساب‌های شما را خالی کنند.
چند روزی است که خبرهایی از هدیه ۳ میلونی دولت مسعود پزشکیان به گوش می‌رسد که قرار است براساس آن، مبلغ ذکر شده به حساب برخی افراد واریز شود. سودجویان نیز با سوءاستفاده از همین مورد، پیامکی حاوی لینک مخرب را با مضمون دریافت کمک مالی دولت پزشکیان به شماره موبایل افراد ارسال کرده که اگر بر روی تپ کنید، در کسری از ثانبه موبایلتان هک شده و تمامی اطلاعات خود را ار دست داده و حسابتان خالی می‌شود.

به تازگی پیامکی با مضمون دریافت کمک مالی دولت مسعود پزشکیان برای برخی مشترکین اپراتورهای همراه ارسال شده که به نظر می‌رسد یک کلاهبرداری جدید و حمله فیشینگ باشد.

طبق آنچه برخی کاربران گزارش داده، به محض تپ کردن بر روی لینک داخل این پیامک، همین پیامک برای دیگر مخاطبین شما نیر ارسال شده و این ابتدای زنجیره جمله سایبری است.

با ورود به این لینک صفحه‌ای شبیه به درگاه خدمات دولتی گشوده می‌شود.

متن پیامک ارسال شده به شرح زیر است:

«سلام خسته نباشید کمک دولتی پزشکیان رو بگیرید از طریق تارنمای زیر:

پلیس فتا درخصوص امکان گرفتار شدن کاربران در دام کلاهبرداری مثلثی هشدار داد. شیادان و افراد منفعت‌طلب با این شیوه می‌توانند در کسری از ثانیه ضربه‌ای بزرگ به شما وارد کنند.

رئیس پلیس فتا تهران درخصوص افزایش تعداد کلاهبرداری مثلثی در فضای اینترنت و گرفتار شدن افراد بسیاری که حتی روحشان هم از این ماجرا خبر ندارد، هشدار داد. کلاهبرداری‌های مثلثی ، گونه‌ای از کلاهبرداری جدید است که در که پلتفرم‌های آگهی آنلاین درحال رشد بوده و افرادی را که آگهی‌کننده هستند، سوژه کرده و با شیوه‌ای ترسناک عملیات سرقت خود را آغاز می‌کند. البته در اینگونه کلاهبرداری، ممکن است فرد خریدار گرفتار هم شود و این موضوع را جدی‌تر هم می‌کند. در ادامه پیشنهاد می‌کنیم که توصیه‌های مهم رئیس پلیس فتا پایتخت را به دقت مطلعه کنید.

سرهنگ داوود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران درخصوص این نوع کلاهبردری گفت: «در کلاهبرداری مثلثی، فرد شیاد آگهی فرد آگهی‌کننده را بازنشر کرده و برای خود مشتری پیدا می‌کند.»

وی افزود:

«زمانی که مشتری قصد واریز وجه را دارد، مجرم که همزمان با فروشنده واقعی به عنوان خریدار ارتباط برقرار و اطلاعات او را دریافت کرده است، شماره کارت صاحب اصلی آگهی را به او می‌دهد.»

سرهنگ گودرزی ادامه داد: «مجرم در مرحله بعد فیش واریزی مشتری را دریفات کرده و برای فروشنده اصلی ارسال می‌کند. پس از آن فروشنده که از اتفاقات بی‌خبر است، کالا را برای مجرمی که خود را خریدار جا زده است، می‌فرستد.»

رئیس پلیس فتا پایتخت بیان کرد:

«کلاهبرداری‌های مثلثی، شیوه‌ای از سرقت‌های اینترنتی در سایت‌های آگهی خرید و فروش هستند که در آن شیادان سایبری با کپی کردن آگهی فروش یک شخص دیگر اقدام به کلاهبرداری از خریداران می‌کنند. به عبارت دیگر در کلاهبرداری مثلثی شخص مجرم با پول فرد دیگری کالاهای خود را خریداری می‌کند.»

سرهنگ داوود معظمی گودرزی در آخر به کاربران توصیه کرد که برای پیشگیری از اینگونه کلاهبرداری‌ها، حتماً نسبت به احراز هویت فروشنده و خریدار اقدام کنید و معاملات خود را به صورت حضوری انجام دهید همچنین از واریز بیعانه خودداری کنید البته حتما باید مشخصات واریز کننده مبلغ و خریدار را با هم تطبیق دهید.

اخباراقتصاد

آخرین اخبار

آخرین اخبار

برچسب‌های پربازدید

 

وبگردی