بهره‌برداری از پایانه برکت با هدف خدمت‌رسانی به زائران اربعین 

به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی بنیاد برکت، محمد ترکمان در تشریح دلایل احداث پایانه برکت در منطقه مرزی مهران اظهار داشت: بنیاد این پایانه را در مساحت ۳۰ هکتار و عملیات راه‌سازی هشت کیلومتر با هدف ساخت سوله‌های اسکان موقت، احداث محل پذیرایی و پارکینگ برای زوار حسینی در دست ساخت دارد.

ترکمانه اضافه کرد: ساخت مرکز جامع سلامت، تامین و نصب مخازن آب و ۲۰ دستگاه آبسرد کن، احداث نمازخانه ۲۰۰ متر مربعی، ساخت ۲۰۰ چشمه سرویس بهداشتی و احداث پنج هزار متر مربع سایه‌بان از دیگر امکانات و خدمات در نظر گرفته شده برای زائران در پایانه برکت است.

وی یادآور شد: در سال ۱۳۹۷ بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر برای ورود به کشور عراق جهت شرکت در مراسم راهپیمایی اربعین از مرز مهران عبور کردند که این میزان جمعیت در سال ۹۸ به سه میلیون و ۷۰۰ هزار نفر رسید. احساس نیاز برای خدمت‌رسانی به زائران حسینی، بنیاد برکت را به احداث پایانه در این منطقه ترغیب کرد.

مدیرعامل بنیاد برکت ادامه داد: علاوه بر خط ۲۰ کیلومتری انتقال آب نسبت به احداث و تکمیل دو مخزن با ظرفیت ۲ هزار مترمکعب در شهر مهران و ۷۰۰ مترمکعب در پایانه برکت اقدام شده است که اولین مخزن به طور کامل تکمیل شده و دومین مخزن، مراحل پایانی ساخت را پشت سر می‌گذارد.
ترکمانه خاطرنشان کرد: برای انتقال آب از شهر مهران به پایانه برکت ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار تکمیلی هزینه شده و قرار است زائران حسینی از نتایج و برکات آن بهره‌مند شوند.

وی تصریح کرد: با بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به پایانه برکت، امکان خدمات‌رسانی به راهیان کربلا و زائران اربعین حسینی بیش از پیش فراهم آمده است.

به گزارش ایرنا، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) هفت هزار و ۸۵۷ طرح با حجم سرمایه‌گذاری ۹ هزار و ۲۹۱ میلیارد ریال را در حوزه‌های توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی، فرهنگی و خدمات بیمه‌ای در مناطق روستایی و محروم استان ایلام به بهره‌برداری رسانده است یا در دست اقدام دارد.

در جریان سفر مدیرعامل بنیاد برکت به استان ایلام، پایانه برکت در منطقه مرزی ایران و عراق با راه‌اندازی خط ۲۰ کیلومتری انتقال آب از شهر مهران به این پایانه به بهره‌برداری رسید.  
 

آموزش
 

آخرین اخبار

برچسب‌های پربازدید

 

وبگردی