انجیر حاوی فیبرهای غذایی است که معده را برای ساعات طولانیتری سیر نگه میدارد و از هوسهای غذایی ناسالم جلوگیری میکند.
این میوه که هم به صورت تازه و هم به صورت خشک مصرف میشود، دارای ویتامینها و مواد معدنی زیادی است، از پتاسیم، ویتامین C، A و K گرفته تا روی، آهن و منگنز.
به گزارش همشهری آنلاین، محتوای پتاسیم موجود در انجیر فواید زیادی دارد، به حفظ فشار خون کمک کرده و هضم مناسب غذا را تضمین میکند.
همچنین حاوی فیبرهای غذایی است که معده را برای ساعات طولانیتری سیر نگه میدارد و از هوسهای غذایی ناسالم جلوگیری میکند. وجود اسیدهای چرب مانند امگا6 ، امگا 3 و فنل در این میوه خطر ابتلا به بیماری های عروق کرونر قلب را کاهش میدهد و در عین حال حرکت سالم روده را تضمین میکند.