لذت آشپزی : طرز تهیه شنسل مرغ فوق العاده ترد و خوشمزه / این روش با بقیه روش ها فرق داره+ ویدئو کامل

 

شنیسل مرغ: شنیسل مرغ از یک سینه مرغ کامل تهیه می شود که به ضخامت یکنواخت کوبیده می شود به آرد آغشته شده و سپس سرخ می شود تا ترد شود. معمولاً در مقایسه با ناگت، قطعه مرغ بزرگ تر و صاف تر است.

گوشت مرغ: یکی دیگر از تفاوت ناگت با شنیسل در نوع استفاده شده در نوع گوشت مرغ است. به عنوان مثال ناگت از قسمت های مختلف مرغ از جمله گوشت سفید تهیه می شود. آن ها اغلب از مرغ چرخ شده یا آسیاب شده تهیه می شوند. شنیسل مرغ معمولاً از سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست تهیه می شود. تمام سینه استفاده شده و نازک کوبیده می شود.

بافت: بافت یکی دیگر از تفاوت ناگت با شنیسل است. ناگت های مرغ اغلب دارای بافت نرم تر، چرخ شده یا فرآوری شده در داخل و بافت بیرونی ترد دارند. در حالی که شنیسل مرغ دارای بافتی متمایز با فضای داخلی لطیف و آبدار دارد. بافت شنیسل با روکشی از پودر سوخاری ترد و قهوه ای طلایی احاطه شده است.

آشپزیاخبارسبک زندگیسلامت
پربازدید
 
 
 

آخرین اخبار

برچسب‌های پربازدید

وبگردی