خبر خوب اول هفته ای برای بازنشستگان / تصمیم نهایی مجلس درباره مبلغ همسان سازی بازنشستگان / افزایش حقوق تایید شد؟

7 دیدگاه

به گزارش ساناپرس؛ خبر خوب اول هفته ای برای بازنشستگان / تصمیم نهایی مجلس درباره مبلغ همسان سازی بازنشستگان / افزایش حقوق تایید شد؟

عضو هیات رئیسیه مجلس با بیان اینکه همسان سازی در مرحله آخر قرار گرفته است امیدواری خوبی درباره افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی داد.
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تفاهمات خوبی با دولت برای همسان سازی حقوق بازنشستگان در لایحه برنامه هفتم صورت گرفته است،گفت: این تفاهمات به صورت مصوبه در لایحه برنامه هفتم توسعه آورده می شود

در نیمه اول اردیبهشت ماه وزیر رفاه اعلام کرد که پیشنهاد افزایش حقوق بازنشستگان سایر سطوح درآمدی در هیئت امنای سازمان تأمین اجتماعی به تصویب رسیده و به هیئت دولت ارسال شود؛افزایش حقوق بازنشستگان به تصویب دولت رسید و ما به تفاوت حقوق بازنشستگان که در چند مرحله پرداخت شده است قرار است به زودی ما بقی این معوقات پرداخت شود.هرچند وعده‌هایی از سوی مسئولان مربوط برای تصویب و اعمال افزایش حقوق‌ بازنشستگان در پایان اردیبهشت ماه داده شده بود.اما این وعده ها تا کنون عملی نشده است و بسیاری از بازنشستگان برای معیشتشان دچار مشکل هستند.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تفاهمات خوبی با دولت برای همسان سازی حقوق بازنشستگان در لایحه برنامه هفتم صورت گرفته است،گفت: این تفاهمات به صورت مصوبه در لایحه برنامه هفتم توسعه آورده می شود

مجتبی یوسفی در گفت وگو با برنا در مورد بحث همسان سازی و یکسان سازی حقوق بازنشستگان در لایحه برنامه هفتم توسعه،گفت: دولت در برنامه هفتم توسعه برای متناسب سازی و همسان سازی حقوق بازنشستگان پیشنهادی نداده بود و نهایتا باتعاملی که بین رئیس مجلس، اعضای کمیسیون تلفیق و رئیس سازمان برنامه صورت گرفت در دو بخش به حوزه بازنشستگی توجه شد.

اخباراقتصاد
بازنشستگانپربازدید
 

7 دیدگاه.

  • ناشناس
    2023-11-04 15:57

    از اینهمه وعده وعید خودتون خسته نشدید؟ دیگه حناتون پیش بازنشسته ها رنگی نداره

  • چرا همسان سازی حقوق بازنشستگان لشگری و کشوری از طرف مجلس شورای اسلامی و دولت اینقدر معطل مانده و با بیانش نمکی شده روی زخم عمق دل بازنشستگان؛؛ چرا مجلس شورای اسلامی و دولت این همه بهانه های جور باجور میارند و هی از کمبود منابع میگویند؛؛ واقعا مسئولین ما خجالت نمیکشند که این همه ظلم در حق بازنشستگان معزز لشگری و کشوری میشود؛ خدا وکیلی مسئولین دولت و مجلس خودشون رو بجای بازنشستگان قرار داده اند؛؛ زندگی بازنشستگان لشگری و کشوری در حال حاضر مثل جهنم شده است و بخاطر تورم بالا و گرانی های چند برابری سبد معیشت و گرانی اجاره مسکن استیجاری و درمان تحت فشار شدید روحی و روانی قرار گرفتند و هیچ یک از مسئولین در راستای جبران حقوق بازنشستگان بر نیامدند؛؛ باید به حال این مردم و بازنشستگان خون گریست که مجلس و دولت هر روز برای همسان سازی حقوق بهانه میاورند ؛؛ کشور ایران ثروتمنده و اصلا قابل قبول نیست که مردمش و بازنشستگانش هر روز فقیرتر شده و متاسفانه به فقرا ملحق میشوند ؛؛ مجلس شورای اسلامی و دولت باید هر چه سریعتر نسبت به ترمیم و همسان سازی حقوق بازنشستگان لشگری و کشوری اقدام نمایند.

  • معلم بازنشسته
    2023-11-05 14:37

    خداازسر تقصیر مسئولینی که به وضعیت بازنشسته ها توجه نمی کنند نگذرد وتقاصمون رو بگیره به حق امام زمان

  • ما فر هنگیان بازنشسته دردوران خودمان درسختترین شرایط یار ویاور انقلاب بودیم درتما م صحنه ها حاضربودیم مناطق محروم… چرا امروزنادیده گرفته شدیم همسانسازی رااینقدروعده دروغ مدهیدزندگیدمازیرخط فقرهست

  • سلام عرض ادب و احترام بنده بازنشسته آموزش و پرورش هستم من که شرمنده خانواده هستم انشاالله که مسئولین هم به حق فاطمه زهرا شرمنده خانواده بشن

  • کامبیز
    2023-11-05 18:03

    ظلم پایدار نیست. به شعور این همه بازنشسته توهین نکنید. با این حقوق تمام قشر بازنشسته و کارمند و کارگر و اجیر کردین.

  • قاسم سبحانی
    2023-11-05 21:05

    اسرائیل مردم غزه رامیکشد مجلس ودولت درایران بازنشستگان را !!!!!!!!!

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.

آخرین اخبار

برچسب‌های پربازدید

 

وبگردی