به گزارش ساناپرس، خوردن این خوراکیها را در رژیم غذایی خود جدی بگیرید
وقتی صحبت از رژیم غذایی میشود، همه به دنبال یک الگوی غذایی عجیب و غریب هستند که با کمک آن بتوانند وزن کم کنند؛ غافل از اینکه رژیم غذایی همان اصلاح سبک زندگی و ترفندهای کوچکی است که با کمک آنها میتوان نه تنها سالم ماند، بلکه به وزن ایدهآل هم رسید.
به گزارش بهداشت نیوز، واضح است که رژیم غذایی تأثیر چشمگیری بر سلامت ما دارد. معمولاً همه ما میدانیم که کدام خوراکیها سالم و مفید هستند، اما شاید به خوبی ندانیم که کدام خوراکیها را به منظور ارتقای سلامت لازم است هر روز مصرف کنیم. سبزیجات و گیاهان منابع غنی از ویتامینها، مواد معدنی، مواد مغذی گیاهی و فیبر هستند و تنوع مصرف سبزیجات و گیاهان به اندازه مقدار مصرف آنها مهم است.
ریحان: خاصیت ضد پیری دارد و استفاده از آن در رژیم غذایی به شادابی بدن کمک می کند.
نوشیدن چای پررنگ: سبب کم خونی می شود.
آناناس: مانند قرص آسپرین موجب رقیق شدن خون شده و از ایجاد پلاک در خون جلوگیری می کند و می توان از آن برای کاهش غلظت خون استفاده کرد.
بادام: سرشار از ویتامین E و آنتی اکسیدان است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود؛ همچنین حاوی ویتامین B است که بدن را هنگام استرس بسیار آرام می کند.
لوبیا قرمز: برای کنترل وزن، پیشگیری از دیابت، پیشگیری از سرطان، سلامت قلب و عروق و دستگاه گوارش مفید است.
سیب: مقوی مغز است؛ به همین علت برای افرادی که کارهای فکری انجام می دهند، مفید است. به طور کلی این میوه به علت دارا بودن فسفر، اعصاب و مغز را تقویت می کند.
پونه کوهی: یکی از بهترین داروهای گیاهی است که به عنوان یک آنتی بیوتیک قوی از آن یاد می شود.
هویج: عملکرد روده ها را منظم می کند و کمبود الیاف غذاهای گوشتی را جبران می کند؛ بنابراین افرادی که مصرف گوشت آنها بالاست، حتما باید هویج مصرف کنند
عدس: ضد استرس است، به کاهش کلسترول کمک می کند و افزودن ۵۰ گرم از آن به رژیم غذایی بیماران دیابتی (در هنگام صبح به صورت ناشتا) موجب کاهش قابل توجه سطح قند خون آنها می شود.
مصرف ماهی: به دلیل دارا بودن امگا ۳ به رفع نگرانی و دلواپسی کمک می کند؛ همچنین با استفاده از آن می توان به سلامت اعصاب، شادابی، طراوت پوست و پیشگیری از کم خونی کمک کرد.
مصرف ۱ لیوان آب هویج قبل از صبحانه برای کمک به درمان کبد چرب بسیار موثر است.
در میان مغزها، گردو تنها مغزی است که مصرف آن معادل با مصرف ماهی برای دریافت اسیدهای چرب امگا ۳است.
فندق: بهترین نوع آجیل برای افراد مبتلا به دیابت است و به علت فسفر موجب تقویت مغز می شود.
پسته: سرشار از پتاسیم است و موجب تنظیم فشار خون می شود.
تخمه آفتابگردان: حاوی فسفر، پتاسیم، آهن، روی و ویتامین B است. کاهش اسهال خونی و سرطان ریه، جلوگیری از سرماخوردگی، تشکیل سنگ در کلیه و لخته شدن خون از فواید مصرف تخمه آفتابگردان است.
توت فرنگی: دارای ویتامین C و منگنز است و باعث استحکام استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان می شود.
منبع: خبر فوری