دستور پخت یک غذای خوشمزه که در چند دقیقه میتوان درست کرد

دستور پخت پاستا کربنارا با سس قارچ

پاستا کربنارا با سس قارچ یکی از غذاهای سریع و خوشمزه است که در کمتر از ۳۰ دقیقه می‌توان آن را تهیه کرد. این غذا با ترکیبی از پاستا، سس قارچ، پنیر پارمزان و گوشت‌های سرخ شده برای خوردن بسیار لذت بخش است. در ادامه دستور پخت این غذا را به شما معرفی می‌کنیم:

مواد لازم:

– پاستا: ۳۵۰ گرم

– قارچ: ۲۵۰ گرم (خرد شده)

– پیاز: یک عدد (خرد شده)

– سیر: ۳ حبه (رنده شده)

– روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری

– بوته‌های ریحان تازه: ۲ قاشق غذاخوری (خرد شده)

– پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم (ترکیبی از پنیر پارمزان و پنیر رومی)

– گوشت سرخ شده: ۲۵۰ گرم (ران مرغ یا گوشت قرمز)

– نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

۱. ابتدا پاستا را در آب نمکی جوشاند و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا نیمه پخته شود.

۲. در همین حین، روغن زیتون را در تابه بزرگی بر روی حرارت ملایم گرم کنید و پیاز و سیر را به آن اضافه کنید. آن‌ها را تا زمانی که نرم شوند بریزید.

۳. سپس قارچ‌ها را به تابه اضافه کنید و آن‌ها را تا زمانی که آب آن‌ها خشک شود سرخ کنید.

۴. گوشت سرخ شده را به تابه اضافه کرده و همراه با قارچ و پیاز تفت دهید.

۵. روی تابه بوته‌های ریحان تازه را بریزید و آن‌ها را با گوشت و قارچ مخلوط کنید.

۶. پاستا را از آب بردارید و داخل تابه ریخته و با مخلوط قارچ و گوشت آمیخته و با نمک و فلفل سیاه به میزان لازم تنظیم کنید.

۷. در نهایت، پنیر پارمزان را روی پاستا بریزید و تابه را درون فر آماده شده با حرارت ۲۲۵ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا پنیر آب شود و قهوه‌ای باشد.

 

در نهایت، پاستا کربنارابا سس قارچ شما آماده خوردن است. می‌توانید این غذا را با سالاد سبزیجات تازه و یا یک نوشیدنی خنک مانند نوشابه سبزیجات سرو کنید. این غذا به صورت سریع و آسان تهیه می‌شود و می‌تواند یک گزینه خوشمزه و سالم برای وعده‌های شام و ناهار شما باشد.

در دستور پخت پاستا کربنارا با سس قارچ، از پنیر پارمزان و پنیر رومی استفاده می‌شود. این ترکیب از دو نوع پنیر به غذا طعم و عطر خاصی می‌بخشد. پنیر پارمزان که از شهر پارما در ایتالیا مشهور است، دارای طعم تند و نمکی است و در غذاهای ایتالیایی مختلف استفاده می‌شود. پنیر رومی نیز یک پنیر نیمه سفت با طعم تند و عمق دار است و همچنین در غذاهای پاستا استفاده می‌شود.

 

می‌توانید پنیر پارمزان را به صورت ترکیبی با پنیر رومی استفاده کنید یا از هر کدام به تنهایی استفاده نمایید. معمولاً پنیر پارمزان به صورت رنده شده بر روی پاستا ریخته می‌شود و پنیر رومی نیز که به صورت تراشه‌های کوچک است، به عنوان تزئین روی پاستا قرار می‌گیرد.

 

استفاده از این دو نوع پنیر به غذا عمق و غنایی بیشتری می‌بخشد و به طعم و عطر خاصیت می‌بخشد. البته، در صورتی که برای دلایلی از این نوع پنیرها استفاده نمی‌کنید، می‌توانید از پنیرهای دیگری مانند پنیر چدار، پنیر موزارلا و یا پنیر گودا استفاده کنید.

می‌توانید از پنیر موزارلا به جای پنیر رومی در دستور پخت پاستا کربنارا با سس قارچ استفاده کنید. پنیر موزارلا یکی از پنیرهای خوشمزه و پرکاربرد در غذاهای ایتالیایی است و به طعم خوبی برای پاستاها و پیتزاها می‌تواند بیفزاید.

 

معمولاً پنیر موزارلا دارای طعم نرم و کمی شیرین است و به دلیل قابلیت ذوب شدن بالا، برای پاستاها و پیتزاها مناسب است. در صورتی که از پنیر موزارلا به جای پنیر رومی استفاده کنید، بهتر است مقدار آن را با توجه به سلیقه خود تنظیم کنید. سعی کنید مقدار پنیر موزارلا را با پنیر پارمزان ترکیب کنید تا به غذا عمق و غنایی بیشتری ببخشید.

مقدار استفاده از پنیر موزارلا و پنیر پارمزان در دستور پخت پاستا کربنارا با سس قارچ می‌تواند بسته به سلیقه شما و میزان مورد علاقه به پنیر تنظیم شود. اما به طور کلی، می‌توانید از نسبت ۱:۱ بین پنیر پارمزان و پنیر موزارلا استفاده کنید.

 

به عنوان مثال، اگر برای پاستا کربنارا با سس قارچ از ۱۰۰ گرم پنیر پارمزان استفاده می‌کنید، می‌توانید حدود ۱۰۰ گرم پنیر موزارلا را نیز به آن اضافه کنید. این نسبت معمولاً به دلیل طعم شیرین و قابلیت ذوب شدن بالای پنیر موزارلا، به غذا عمق و غنایی بیشتری می‌بخشد.

 

با این حال، شما می‌توانید این نسبت را بر اساس سلیقه و ترجیحات خود تغییر دهید. اگر دوست دارید طعم پنیر پارمزان بیشتر برجسته شود، می‌توانید نسبت را به سمت پنیر پارمزان بیشتر ببرید و در صورتی که علاقه‌مند به طعم پنیر موزارلا هستید، می‌توانید نسبت را به سمت پنیر موزارلا بیشتر کنید.

 

پیشنهاد می‌شود ابتدا با نسبت ۱:۱ شروع کنید و سپس با تست و آزمایش مقدار پنیر متناسب با سلیقه خود را تنظیم کنید.

انتهای رپورتاژ آگهی/

 

آشپزیکسب و کار
پربازدیدرپورتاژویژه

آخرین اخبار

وبگردی

آخرین اخبار

برچسب‌های پربازدید