جوجه کباب ایرانی بهترین غذای مرغی جهان شد

در نظرسنجی وب‌سایت Taste Atlas که یک اطلس جهانی غذاست، جوجه کباب ایرانی در میان ۱۰۰ غذای مرغی جهان به عنوان برترین غذا انتخاب شد.

این وب‌سایت برای فهرستی با عنوان «۱۰۰ غذای مرغی برتر جهان» از کاربرانش خواسته بود کمک کنند تا بر اساس امتیازبندی آنها این فهرست کامل شود.

در پایان این نظرسنجی، جوجه کباب از میان صد نوع غذایی که با مرغ درست می‌شوند مقام اول را کسب کرد.

در این سایت درباره جوجه کباب نوشته شده است: «در ایران کباب مرغ به جوجه کباب معروف است. این غذای ساده جزء اصلی غذاهای ایرانی است.»

جوجه کباب به دو شکل در ایران طبخ می‌شود: یکی از مرغ بدون استخوان و دیگری با گوشت باقی مانده روی استخوان.

مرغ کبابی معمولاً به تکه‌های بزرگ برش داده می‌شود، با آبلیمو و زعفران مزه‌دار می‌شود، در نهایت به سیخ کشیده و روی منقل کباب می‌شود.

در کنار جوجه کباب اغلب گوجه‌فرنگی کبابی، پیاز، نان لواش یا برنج زعفرانی سرو می‌شود.

در فهرست این وب‌سایت، «مرغ شکم‌پر» و فسنجان نیز از ایران، مقام‌های چهاردهم و هفدهم را به دست آورده‌اند.

آشپزیاخبارجهانسبک زندگی
پربازدیدویژه

آخرین اخبار

وبگردی

آخرین اخبار

برچسب‌های پربازدید