مرغ کبابی را در چه موادی بخوابانیم؟ (2 نکته ساده)

به گزارش ساناپرس؛ مرغ کبابی را در چه موادی بخوابانیم؟ (2 نکته ساده)

مرغ کبابی یا جوجه کباب یک غذای فوق العاده پر طرفدار و بسیار خوشمزه می باشد، که علاوه بر ایرانی ها در سایر فرهنگ ها و کشور ها با طرز تهیه های مختلف نیز تهیه می شود. این غذا در فرهنگ و سفره ایرانی ها عموما برای استقبال از میهمانان ویژه استفاده می شود. این غذا علاوه بر خوش خوراک بودن زیبایی سفره را دو چندان می کند.

برای تهیه یک مرغ کبابی لذیذ و خوشمزه باید نکاتی را رعایت کرد، تا غذا ترد، لذیذ و خوش خوراک شود. در ایران هر فرهنگ و شهری دستور تهیه مخصوص به ذائقه خود با ادویه های مخصوص  را دارد. ما در این مقاله به یک طرز تهیه پر طرفدار اشاره می کنیم.

به طور کلی می توان برای تهیه مرغ کبابی یا جوجه کباب از سینه مرغ به تنهایی استفاده کرد. البته عموما از ترکیب ران و سینه مرغ برای تهیه این خوراک استفاده می شود. برای تهیه جوجه کباب باید از اندازه های مرغ به طور مساوی و یک اندازه استفاده کرد.

ترفند های خوشمزه شدن

یکی از نکات بسیار مهم برای تهیه مرغ کبابی این است که می توان از روغن زیتون، ماست موسیر، سس مایونز و خامه استفاده کرد. این ترکیب طعمی بی نظیر به جوجه کباب شما می دهد. البته تهیه جوجه کباب به روش های مختلفی انجام می شود. ما تلاش کردیم که بهترین دستور تهیه را در اختیار شما قرار دهیم.

همچنین بهتر است از پیاز رنده شده و فلفل دلمه ایی برای موادی که می خواهیم مرغ را در آن استراحت دهیم استفاده کنیم. زعفران دم کرده را اگر به این ترکیب اضافه کنیم قطعا طعم خوراک را منحصر به فرد و اصیل می کند.

برخی افراد هنگام تهیه مرغ کبابی فقط از آب لیمو تازه نمک زردچوبه پیاز و مقداری سیر استفاده می کنند. همچنین می توانید مقداری آب نارنج به این ترکیبات اضافه کنید.

نکته مهم بعدی این است که اگر می خواهید جوجه کباب ترد و خوش خوراک شود، مقداری کیوی خرد شده به مواد اضافه کنید. تاثیر مثبتی در کیفیت جوجه کباب خواهد گذاشت.

آشپزیاخبار
پربازدیدجوجه کباب
 

آخرین اخبار

برچسب‌های پربازدید

 

وبگردی