افزایش حقوق 30 درصدی این گروه از کارمندان و کارگران / افزایش حقوق میلیونی عیدی ویژه مجلس برای کارمندان

به گزارش ساناپرس؛ افزایش حقوق 30 درصدی این گروه از کارمندان و کارگران / افزایش حقوق میلیونی عیدی ویژه مجلس برای کارمندان

در فروردین ماه سال جاری، کمیسیون های زیادی برای افزایش حقوق این قشرها صورت گرفت اما باز هم زمان قطعی از افزایش حقوق به دست نرسید. افزایش حقوق یکی از موضوعات پربحث در اواخر سال 1400 بود ولی نتیجه قطعی از آن به دست نرسید. افزایش حقوق کارمندان، کارگران، بازنشستگان و افزایش حقوق سربازان همه در دستور کار دولت قرار گرفت. حتی در موردی نه تنها افزایش حقوق صورت نگرفت، بلکه معوقه بازنشستگان مجدد دیر پرداخت شد. خبرهای جدید از افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان را در ادامه بخوانید.

نمایندگان مردم در مجلس با معافیت مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی تحت عنوان حقوق و مزایا تا سقف ۱۰ میلیون تومان موافقت کردند.

نمایندگان در نشست علنی نوبت صبح امروز (سه شنبه ۹ اسفندماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور، با اصلاح جزء ۱ بند (و) تبصره ۱۲ ماده واحده این لایحه با ۱۵۲ رأی موافق، ۴۷ رأی مخالف و ۶ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۷ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

در جریان اصلاح این جزء علیرضا سلیمی عضو هیات رئیسه مجلس در پیشنهادی عنوان کرد که با توجه به شرایط کشور، گرانی و تورم، سقف معافیت مالیات بر حقوق و مزایا باید افزایش یابد، آنچه در گزارش کمیسیون تلفیق آمده معافیت مالیاتی برای حقوق ماهانه تا سقف ۷ میلیون تومان در نظر گرفته شده که این میزان باید به ۱۰ میلیون تومان افزایش پیدا کند.

بنابر موافقت نمایندگان با اصلاح صورت گرفته معافیت مالیاتی برای حقوق ماهانه تا سقف ۱۰ میلیون تومان در نظر گرفته شد.

براساس جزء ۱ بند (و) تبصره ۱۲ ماده واحده لایحه بودجه ۱۴۰۲؛ سقف معافیت مالیاتی سالانه موضوع ماده (۸۴) قانون مالیات‌های مستقیم اصلاحی ۱۳۹۴/۴/۳۱در سال ۱۴۰۲ مبلغ یک میلیارد و دویست میلیون (۱.۲۰۰,۰۰۰,۰۰۰) ریال تعیین می‌شود.منبع: خانه ملت

بر اساس مصوبه کمیسیون تلفیق، افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان در سال آینده اعلام شد. میزان افزایش حقوق به صورت پلکانی نخواهد بود.

تصمیم جدید مجلس برای افزایش حقوق کارمندان دولت و بازنشستگان برای سال 1402 اعلام شد.

یک عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۲ در مجلس گفت: بر اساس مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی افزایش حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان در سال آینده پلکانی نیست و به حقوق همه افراد ۲۰ درصد اضافه خواهد شد.

غلامعلی کوهساری درباره مهم ترین مصوبات کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۲، بیان کرد: حذف بند ج تبصره ۸ لایحه بودجه ۱۴۰۲ یکی از مصوبات خوب کمیسیون تلفیق بودجه است؛ با این بند از لایحه بودجه، قیمت کود، بذر و نهاده های کشاورزی در سال آینده چند برابر می شد ولی با بررسی هایی که کمیسیون تلفیق انجام داد و مشورتی که با کارشناسان در این حوزه داشت، با این مصوبه کمیسیون تلفیق جلوی این کار گرفته شد.

این عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۲ مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: یکی دیگر از مصوبات خوب کمیسیون تلفیق علاوه بر واردات خودرو این است که به وزارت راه و شهرسازی و سازمان حمل و نقل جاده ای اجازه دادیم که ماشین آلات زیر پنج سال ساخت را وارد کند بدون پرداخت عوارض گمرکی. این مصوبه باتوجه به مشکلاتی که در حوزه راهداری داریم در بودجه سال آینده پیش بینی شده است.

وی در ادامه تاکید کرد: در خصوص حقوق کارکنان دولت حداقل حقوق ۷ میلیون و ۹۲۰ هزارتومان در نظر گرفته شد اما دولت افزایش حقوق را به صورت پلکانی پیش بینی کرده بود یعنی افرادی که سابقه کمتری دارند افزایش حقوق بیشتری داشتند و افرادی که سابقه بیشتری داشتند افزایش حقوق آنها کم تر بود با این روند افراد با سابقه کمتر مورد توجه قرار می‌گرفتند. این سبب می‌شد انگیزه از افراد با سابقه گرفته شود به همین دلیل کمیسیون تلفیق افزایش حقوق سال آینده را ۲۰ درصد برای همه در نظر گرفت و دیگر پلکانی نیست.

کوهساری گفت: در خصوص بازنشستگان نیز اینگونه است. اگرچه ما معتقد هستیم که افزایش ۲۰ درصدی حقوق پاسخگوی نیاز کارمندان و بازنشستگان نیست اما افزایش حقوق نیز یک‌سری تبعات اقتصادی دیگر برجای می‌گذارد که مجدد آثار آن به مردم باز می‌گردد.

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از ساخت ۱۴۰ هزار مسکن برای ایثارگران خبر داد و گفت: ۴ هزار و ۴۰۰ ایثارگر گیلانی صاحب خانه می‌شوند.

سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی شامگاه چهارشنبه در گفتگوی ویژه خبری شبکه باران، اظهار کرد: بخش عمده‌ای از مطالبات و معوقات ایثارگران و جانبازان پرداخت شده و یا در حال پرداخت است.

وی با اشاره به تأخیر یک دهه‌ای در پرداخت هدیه ازدواج ویژه ایثارگران و جانبازان، افزود: با برنامه ریزی که از سوی سازمان برنامه و بودجه صورت گرفته در تلاش هستیم بخش وسیعی از این مطالبات را تا سال آتی پرداخت کنیم.

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه وضعیت اقتصادی و معیشتی خانواده‌های ایثارگر پایش شده است، گفت: برنامه ارتقای معیشت برای سه دهک اول طراحی شده و در صدد هستیم عدالت اجتماعی را در این بخش برقرار کنیم.

قاصی زاده هاشمی از ارائه خدمات پایه به ۱۰ هزار نفر ایثارگر در سه دهک اول خبر داد و اضافه کرد: با توجه به برنامه زمان سنجی صورت گرفته ارائه خدمات پایه برای ۲۰ هزار نفر دیگر در دستور کار قرار دارد.

وی از افزایش مستمری جانبازان در سال آینده خبر داد و افزود: افزایش مستمری برای جانبازان بالای ۲۵ درصد ۶ میلیون و زیر ۲۰ درصد و سایر گروه‌های ایثارگری ۵ میلیون تومان پیش بینی شده است.

تبدیل وضعیت ۲۳۵۳ ایثارگر گیلانی

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به تبدیل وضعیت ۲ هزار و ۲۵۳ ایثارگر در گیلان، بیان کرد: در گیلان ۱۴۶۷ نفر از ایثارگران تبدیل وضعیت شدند و ۷۸۶ نفر دیگر در نوبت قرار دارند.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه ۲۰۰ میلیارد تومان سهمیه اشتغال ایثارگری گیلان بوده است، گفت: از این اعتبار تاکنون ۱۱۴ میلیارد تومان پرداخت شده است که با تخصیص کامل سهمیه مورد نظر، قدم بزرگی در بخش اشتغال ایثارگران برداشته می‌شود.

وی با اشاره به برپایی نمایشگاه توانمندی‌های مؤسسات وابسته به بنیاد شهید و امور ایثارگران، افزود: نگاه حمایتی به این مؤسسات در راستای تقویت اشتغال و تولید در دستور کار قرار دارد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاون رئیس جمهور از فعالیت هزار استارت آپ ایثارگری در کشور خبر داد و اضافه کرد: ساماندهی، انسجام بخشی و حمایت از استارت آپ‌های ایثارگری با برپایی نمایشگاه‌های مختلف مورد تاکید است.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه املاک بنیاد شهید به شهرک‌های مسکونی ایثارگران تبدیل می‌شود، گفت: در برخی استان‌های تهران، البرز، خراسان رضوی، مرکزی و اصفهان ساماندهی املاک بنیاد شهید برای ساخت مسکن ایثارگری شروع شده است.

وی از ساخت ۱۴۰ هزار مسکن برای ایثارگران خبر داد و افزود: ۷۰ هزار مسکن از محل املاک بنیاد شهید ساخته می‌شود و ۷۰ هزار مسکن دیگر بر اساس تفاهم نامه با بنیاد مسکن و راه شهرسازی کارسازی خواهد شد.

۴۴۰۰ ایثارگر گیلانی صاحبخانه می‌شوند

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه ۷۰۳ ایثارگر گیلانی در اولویت نخست واگذاری مسکن قرار دارند، گفت: ۳ هزار و ۷۴۵ نفر در اولویت بعدی واگذاری مسکن در استان گیلان قرار دارند که مجموعاً ۴ هزار و ۴۰۰ نفر از ایثارگران گیلانی صاحب خانه می‌شوند.

قاضی زاده هاشمی با اشاره به برخورداری از مجتمع توانبخشی، رفاهی و ورزشی ویژه ایثارگران در کشور، بیان کرد: برای ارتقای کیفیت خدمات، مجموعه ملی شهرک سلامت در استان گیلان احداث می‌شود.

وی با بیان اینکه همه ایثارگران تحت پوشش بیمه تکمیلی درمانی هستند، افزود: بر اساس این مقوله تمام هزینه‌های در مانی قانونمند ایثارگران توسط بیمه پرداخت می‌شود.

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از الکترونیکی شدن ارائه خدمات این نهاد برای ایثارگران و جامعه هدف خبر داد و اضافه کرد: ۱۰۵ خدمت قابل ارائه در بنیاد شهید و امور ایثارگران به صورت الکترونیکی و هوشمند صورت می‌گیرد.

قاضی زاده هاشمی گفت: گلزار شهدا باید به مرکز عبادی و فرهنگی تبدیل شود.

اخباراقتصاد
افزایش حقوقپربازدید
 

آخرین اخبار

برچسب‌های پربازدید

 

وبگردی