این خوراکی خوشمزه سرطان را فیتیله پیچ می کند!

به گزارش ساناپرس، به طور معمول می دانیم خرد کردن پیاز باعث آبریزش چشم می شود. با این حال، پیاز همچنین مزایای بالقوه ای را برای سلامتی شما فراهم می کند این موارد شامل کاهش خطر ابتلا به چندین نوع سرطان، بهبود خلق و خو و حفظ سلامت پوست و مو است. به گزارش هلث لاین، در این مقاله ما در مورد فواید احتمالی پیاز، ارزش غذایی آن و چگونگی گنجاندن تعداد بیشتری از پیاز در رژیم غذایی بحث می کنیم.

پیاز

فواید پیاز

پیاز تاثیرات مثبتی روی چندین جنبه مختلف سلامتی دارد که در ادامه به برخی از آنها اشاره می کنیم.

محققان سبزی های خانواده آلیوم را به طور گسترده در رابطه با سرطان به ویژه سرطان های معده و روده بزرگ بررسی کرده اند. یک مطالعه در سال ۲۰۱۹ در مجله سرطان بالینی آسیا و اقیانوسیه ۸۳۳ نفر مبتلا به سرطان روده بزرگ و ۸۳۳ نفر را که به این بیماری مبتلا نبودند را مورد ارزیابی قرار داد. محققان دریافتند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در افرادی که به طور منظم از سبزی های آلیوم مانند پیاز استفاده می کنند ۷۹ درصد کمتر است.

متخصصان مکانیسم دقیقی را که برخی از ترکیبات موجود در پیاز از سرطان جلوگیری می کنند، درک نمی کنند. برخی فرض می کنند پیاز از رشد تومور و جهش سلولی جلوگیری می کند، همچنین یک فنجان پیاز خرد شده حداقل 13.11 درصد از میزان توصیه شده روزانه ویتامین C در بزرگسالان را تامین می کند. این ویتامین به عنوان یک آنتی اکسیدان به مقابله با تشکیل ترکیبات رادیکال آزاد که با سرطان ارتباط دارند، کمک می کند. یک بررسی از سال 2015 نشان داد یک رابطه کلی بین افزایش مصرف سبزی های آلیوم و کاهش خطر ابتلا به سرطان به ویژه سرطان های معده و دستگاه گوارش وجود دارد. نویسندگان خاطرنشان می کنند ترکیباتی به نام گوگرد ارگانیک در پیاز وجود دارد که برخی از آنها جنبه های رشد تومور را سرکوب می کنند. با این حال، آنها نتیجه می گیرند که همه گوگردهای ارگانیک خاصیت آنتی اکسیدانی ندارند. برای تایید اینکه کدام ترکیبات در پیاز اثرات محافظتی در برابر سرطان دارند، تحقیقات بیشتری لازم است، همچنین این بررسی خلا موجود در تحقیقات تاکنون را برجسته کرده است. نویسندگان پیشنهاد کردند پیاز و سایر سبزی های آلیوم به طور جداگانه از سرطان جلوگیری نمی کنند بلکه همزمان با سایر عوامل سبک زندگی برای کاهش خطر کار می کنند. به علاوه، آنها توصیه کردند در حالی که تحقیقات نشان داده است ارتباط بین مصرف سبزی های آلیوم و کاهش خطر ابتلا به سرطان مشخص شده است، اما مقدار مورد نیاز فرد برای دریافت حداکثر سود هنوز مشخص نیست.

تاثیر مصرف پیاز بر سلامت پوست و مو

پیاز به عنوان منبع خوبی از ویتامین C از ساخت و نگهداری کلاژن پشتیبانی می کند یعنی در واقع کلاژن ساختار پوست و مو را فراهم می کند.

پیاز

ارتباط مصرف پیاز و تعدیل فشار خون

یک بررسی در سال ۲۰۱۹ نشان داد کوئرستین، ترکیبی موجود در پوست پیاز هنگامی که محققان آن را استخراج کرده و آن را به عنوان مکمل تجویز می کنند با کاهش فشار خون ارتباط دارد. با این حال، مطالعه به جای مصرف کوئرستین به صورت مکمل اثرات احتمالی فشار خون ناشی از خوردن پیاز را به عنوان بخشی از رژیم بررسی نکرد.

ارزش غذایی پیاز

پیاز یک ماده غذایی غنی از مواد مغذی است به این معنی که سرشار از ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان است در حالی که کالری کمی دارد. یک فنجان پیاز خرد شده فراهم می کند:

۶۴ کالری
۱۴.۹ گرم کربوهیدرات

۰.۱۶ گرم چربی

۰ گرم کلسترول

۲.۷۲ گرم فیبر

۶.۷۸ گرم قند

۱.۷۶ گرم پروتئین

با توجه به مقدار مجاز توصیه شده روزانه (RDA) و مقدار کافی دریافت (AI) از دستورالعمل های غذایی برای آمریکایی ها، پیاز منبع خوبی از مواد مغذی زیر است:

مواد مغذی درصد نیاز روزانه در بزرگسالان

مقدار مجاز توصیه شده روزانه ویتامین C: 13.11 برای مردان و 15.73 برای زنان

مقدار مجاز توصیه شده روزانه ویتامین B6: 11.29 تا 14.77 بسته به سن

مقدار کافی دریافت منگنز: ۸.۹۶ برای مردان و ۱۱.۴۴ برای زنان

اخبارسلامت
پربازدیدپیاز
 

آخرین اخبار

برچسب‌های پربازدید

 

وبگردی