به گزارش فیز، گروهی از محققان به رهبری پروفسور نیکولای کوهنرت (Nikolai Kuhnert) از دانشگاه جاکوبز آلمان، توانستند به طور تجربی در آزمایشگاه نشان دهند که ترکیب شیمیایی «۵-کافئوایلکینیک اسید» (۵-caffeoylquinic) با نام تجاری اسید کلروژنیک (chlorogenic acid) که در قهوه یافت میشود، از برقراری ارتباط میان پروتئین سارس-کوو-۲ ویروس کرونا و گیرنده ACE-۲ که محل اتصال ویروس بر روی سلول انسانی است، جلوگیری میکند.
علاوه بر این برای تعیین مدت زمان ماندگاری اثر مهارکننده اسید کلروژنیک باید مطالعات بیشتری انجام شود. کوهنرت میگوید: به عنوان یک شیمیدان، نمیتوانیم به این سوال عملی پاسخ دهیم که آیا نوشیدن قهوه واقعا میتواند به عنوان یک اقدام پیشگیرانه برای محافظت در برابر عفونت به کووید-۱۹ عمل کند یا خیر. اما میتوانیم بگوییم که این امر محتمل است.
این تیم به تازگی شرح مفصلی از این روش را در مجله “Food & Function” منتشر کردهاند.
به عنوان گام بعدی، آنها قصد دارند یافتههای مربوط به ارتباط میان قهوه و ویروس کرونا را در اختیار جامعه تحقیقاتی گستردهتری قرار دهند.
نیکولای کوهنرت میگوید: مطالعات اپیدمیولوژیک میتواند تعیین کند که آیا افرادی که قهوه مینوشند بیشتر به کرونا مبتلا میشوند یا خیر./اقتصاد آنلاین