تحصیل‌کردگان علوم انسانی ایده‌های خود را در خانه خلاق تجاری می‌کنند

به گزارش خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا، سورنا ستاری روز یکشنبه در آیین اختتامیه دوازدهمین جشنواره بین المللی فارابی که به صورت مجازی توسط وزارت علوم در حال برگزاری است، افزود: در این هشت سال یک اتفاق بزرگ افتاد؛ چیزی که اسم آن را اکوسیستمِ نوآوری یا زیست بوم نوآوری در کشور می گذاریم و به مدل بسیار موفقی برای بحث های تجاری سازی در حوزه فناوری رسیده ایم. این زیست بوم از دانشگاه ها، مراکز نوآوری، مراکز رشد و پارک های علم و فناوری آغاز می شود. همچنین یک ساختار مالی و انواع صندوق های پژوهش و فناوری کنار این زیست بوم فعالیت می کند.

وی با بیان اینکه زمینه ای برای سرمایه گذاری زیاد بخش خصوصی در دانش فراهم شده است، گفت: برای حل مشکلات مردم به محصول نیاز داریم و محصول، حاصل سرمایه گذاری بخش خصوصی در بخش پژوهش است؛ بخشی که همیشه از آن غافل بودیم. تا بخش خصوصی در پژوهش سرمایه گذاری نکند،‌ محصولی به مردم تحویل داده نمی شود.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری خاطرنشان کرد: تلاش زیست بوم بر این است که بخش خصوصی در پژوهش سرمایه گذاری کند که نتیجه آن راه اندازی بیش از هفت هزار شرکت دانش بنیان و خلاق است. همچنین شرکت های خلاقِ ویژه علوم انسانی شروع به کار کرده اند.

روح علوم‌انسانی را در همه بخش‌های صنعت ببینیم

ستاری ادامه داد: روح علوم انسانی چیزی است که در همه بخش های صنعتی و جامعه باید به وضوح بیبنیم و فکر می کنیم مدل های موفقی را توسعه داده ایم.

وی تاکید کرد: گرچه در علوم انسانی دیر شروع کردیم و دلیل هم این بود که در حوزه های دیگر، ورود به تکنولوژی و به محصول رسیدن راحت تر بود. از سال گذشته خانه های خلاق در بافت های فرسوده و خانه های قدیمی راه اندازی شد. بیش از ۳۰ خانه خلاق در حال راه اندازی و بیش از ۱۶ خانه ایجاد شده است. در این خانه ها جوانان تحصیل کرده در حوزه علوم انسانی، ایده های خود را تجاری می کنند.

معاون رییس جمهوری با بیان اینکه بیش از هزار و ۵۰۰ شرکت خلاق داریم، تاکید کرد که این بخش با کمک استادان می تواند توسعه قابل توجهی پیدا کند.

آموزش
 

آخرین اخبار

برچسب‌های پربازدید

 

وبگردی