پژوهشگران: مصرف کاکائو فشار خون بالا و سفتی شریان را کاهش می‌دهد

محققان «دانشگاه ساری» ‏(University of Surrey) در گیلدفورد، انگلیس با انجام مطالعات جدیدی ادعا کرده‌اند که مصرف کاکائو می‌تواند در شرایط اضطراری و زندگی روزمره انسان‌ها، فشار خون آن‌ها را کاهش دهد. «کریستین هایس»، پروفسور پزشکی قلبی – عروقی در دانشگاه ساری، می‌گوید: «فشار خون بالا و اسپاسم شریانی خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته مغزی را افزایش می‌دهد، بنابراین بسیار مهم است که روش‌های نوآورانه‌ای برای درمان چنین شرایطی را بررسی کنیم. پیش از اینکه حتی از کاکائو به عنوان یک روش بالینی استفاده کنیم، باید آزمایش کنیم که آیا نتایجی که قبلا در محیط‌های آزمایشگاهی ارائه شده، به‌طور ایمن در محیط‌های واقعی نیز اتفاق می‌افتد یا خیر.»

اخبارسلامت
telegram
 

آخرین اخبار

برچسب‌های پربازدید

 

وبگردی