آیا شست‌وشوی مرغ بیماری‌زاست ؟!

کارشناسان ایمنی مواد غذایی در کشورهای مختلف جهان، شستن گوشت خام اعم از چهارپایان و ماکیان، به خصوص مرغ را قبل از پخت توصیه نمی‌کنند زیرا وقتی این مواد غذایی را آبکشی می‌کنید، باکتری‌های سطحی آنها در آشپزخانه شما پخش می‌شوند.
محققان دانشگاه درکسل نشان داده‌اند که بهتر است گوشت و مرغ را مستقیما از بسته‌بندی به تابه منتقل کنید، زیرا حرارت مورد‌نیاز برای پخت و پز، باکتری‌های موجود را از بین می‌برد.

اخبارسبک زندگیسلامت
telegram
 

آخرین اخبار

برچسب‌های پربازدید

 

وبگردی