بهترین زمان نگهداری خوراکی‌ها در یخچال و فریزر

گوشت، ماهی و تخم‌مرغ
تخم‌مرغ خام: ۳ هفته در یخچال
تخم‌مرغ آبپز: ۱ هفته در یخچال
گوشت گوسفند: ۳ تا ۵ روز در یخچال،
۴ تا ۶ ماه در فریزر
گوشت گوساله: ۳ تا ۵ روز در یخچال/ ۸ ماه در فریزر
گوشت چرخ‌کرده: ۵ تا ۶ روز در یخچال/ ۳ ماه در فریزر
ماهی و میگو: ۱ تا ۲ روز در یخچال/ ۳ تا ۴ ماه در فریزر
گوشت پخته: ۳ تا ۴ روز در یخچال
مرغ و ماکیان: ۱ تا ۲ روز در یخچال / ۴ ماه در فریزر
گوشت دودی: ۵ تا ۶ روز در یخچال
نان و شیرینی
نان باگت: ۳ روز در یخچال/ ۱ هفته در فریزر
نان سبوس‌دار: ۱ تا ۲ روز در یخچال/ ۱ ماه در فریزر
کیک اسفنجی: ۳ روز در یخچال/ ۳ تا ۴ ماه در فریزر
شیرینی تر: ۳ تا ۴ روز در یخچال/ ۲ ماه در فریزر
تارت: ۲ روز در یخچال/ ۲ ماه در فریزر
سایر خوراکی‌ها
سس کچاپ، خیارشور: ۱ سال (از تاریخ تولید) در یخچال
سس مایونز: ۲ ماه (از تاریخ تولید) در یخچال
کره: ۳ هفته (پس از باز شدن بسته‌بندی) در یخچال/ ۴ ماه (در بسته‌بندی اصلی) در فریزر
کنسرو بازشده: ۲ روز در یخچال
مایونز و دسرهای خانگی بر پایه تخم‌مرغ: یک روز در یخچال
سوپ و آش: ۵ تا ۶ روز در یخچال

سبک زندگیسلامت
telegram
 

آخرین اخبار

برچسب‌های پربازدید

 

وبگردی